Benim Kitabımın Adı

En Son Değerlendirmeler

10 puan

diyebileceğim tek şey 1.kitabı olan evrenden torpilim var ı hemen alıp okumak istediğim olur sanırım.mutlu olmak ve hayallerine ulaşmak isteyenler kesinlikle okumalı bence.önce 1.kitabını okuyup sonra buna başlamak daha iyi olur

12 yıl, 10 ay
Profil Resmi
10 puan

verdiğim bu puan sadece kitap kapağındaki yaratıcılıa. bugün bu kitabı bir kitapevinde gördüm ve belkide 200 kitabın arasından beni kendine çekti. Gerçekten kitap çıkaracak herkesin '' böyle ilginç bir kitap'' çıkarması gerekli. en yakın zamanda okuyacağım..

Profil Resmi
8 puan

müthiş ...esra ile aykut harikalar

10 puan

kendimden çok şey buldugum başucu kitabım :)

Profil Resmi
9 puan

herşeyi yapabilirim

9 puan

İlişkilerinizdeki başarısızlıkların,
İş yerinizdeki yöneticilerin gereğinden fazla size yüklenişinin,
İşinizdeki ve arkadaşlıklarınızdaki mutsuzlukların sebebini merak ediyorsanız,
İçinizde kalan cümleleriniz varsa,
okumalısınız!

Her şeye izin veren SESSİZ ANLAŞMALARınızı okurken tüm yazılanların sebeplerini bulacaksınız bu kitapta!

Aykut OĞUT'un eğlenceli kaleminden güzel bir devam kitabı..

10 puan

En kısa haliyle aklınıza koyduğunuz herşeye sahip olabilirsiniz diyen, 5* alarak favorilerim arasına girmiş olan kitaptır. Neden mi?

Diğer kişisel gelişim kitapları gibi sizleri sıkmıyor. Çünkü;

1) Kitap tanımları, sözlük açıklamaları veya kalıplar ile işi yoktur. İçinden geldiği gizi yazar, anlatır.
2) Gerçekçidir. Yazar, bir yerde kendi hayat hikayesini anlatır çünkü zaten kendi kobayı yine kendisidir.
3) Dili ağır değildir; yazar sanki karşınıza oturmuş kendinden de örnekler vererek sohbet ediyordur sizinle.

Aykut Oğut'un yazdığı kitapların bana hep pozitiflik aşılaması gibi de bir özelliği var açıkçası. Geçen yıl sonunda Evrenden Torpilim Var adlı kitabını okumadan önce içsel bir çöküşteydim desem yeridir. Hani tüm berbat olaylar sizin başınıza gelir ya, işte ondan. Sürekli bir çalışma, sürekli bir yoğunluk vs vs. Kitabı okuduktan sonra kendi kendimi depresyona soktuğumu anladım. Öyle özellikle oturup egzersizleri yapmadım, hayır. Ama ona rağmen bende kendimle ilgili farklı farkındalıklar oluşturmuştu. Herşeyi yapabileceğimi biliyordum; istemem yeterliydi. Kimileri bunun gerçekten saçma olduğunu düşünüyor biliyorum ama şöyle bir oturup düşündüğümde bu hayatta en azından iş ve başarı anlamında istediklerimi aldım. Sadece benim istediğim zamanlarda olmadı. Evren'in kendi oyunuyla onun yoluyla oldu. Ama oldu. Tek şanssızlığımın romantik ilişkiler olduğunu biliyorum. Ama kitabın dediği bir şey var ki; bir şeyi çok istiyormuş gibi görünsenizde aynı zamanda arka planda o şeyin gelmesinden korkuyorsanız ya da isteğinize ters negatif bir sinyal yolluyorsanız Evren sizin ondan ne istediğinizi anlamadığı için o da ne yapacağını bilemiyor yazık.

Verdiği örnekler çok içinizden, hep yaşadıklarınızdan, 'saçmalıyor canım' düşüncesinin son hecesine gelmeden 'aaaa doğru valla' demeye başlayacaklarınızdan.

Benim gibi egzersizleri yapacağım diye kendinizi parçalamasanız bile bir okuyun derim. En azından sonunda pozitif bir enerji verdiği kesin. Şu an kendimi çok güçlü ve inandığımda herşeyi elde edebilir olarak görüyorum. Etrafımda beni rahatsız eden şeylerin, hatta insanların ve onlara karşı olan tavrımın/tutumumun ne olması gerektiğinin daha çok farkında, daha çok kendime güvenliyim.

Hep farkındayım kelimesini kullanıyorum. Çünkü kişisel gelişim kitaplarının hiçbirinin sizlere bilmediklerinizi söylediğine inanmıyorum. Bu tarz kitaplar sadece gün içinde yaptıklarınızın, konuşmalarınızın, davranışlarınızın nasıl olduğunun/nasıl algılandığının farkına varmanıza, yani genel bir farkındalık oluşturmanızı sağlarlar.

Aykut Oğut'un da bu konuda oldukça başarılı olduğuna inanıyorum.

7 puan

Evrenden torpilim varın devamı niteliğinde, eksik kalan yerlerin tamamlanması olmuş. Aykut Oğut'u sevdiğim için bu kitabı da sevdim. Başarılı.

geri ileri