Beni Hep Sev

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Gerçek anlamda ilk başlarda hop ne oluyor bu kitap hep mi küfür edecek derken ilk sayfalarda sıkıldım,sıkıldım ama bir yandan da Pelin'in hayatını merak ettim bir solukta okuyup bitirdim. Sürükleyici ayrıca beğenmeyenlere saygı duyarım ancak cesaret edip böyle bir kitap yazmasını da samimiyetle kutluyorum.Türkiye'de böyle kitapların bulunması güzel,artık duvarlarımızın dışına çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.
Kitabın Özeti :
Kitaptaki karakter olan Pelin toplumsal değerlerin dışına çıkarak başkalarının nasıl yaşamasını gerektiği hayatı yaşamak yerine kendi hataları ile kurduğu hayatı yaşamayı tercih ediyor. Bunu yaparken de kendi mutluluğunu ve tercihlerini her şeyin önüne koyuyor ve hayatın aslında bu şekilde yaşanması gerektiğini anlatıyor.

5 puan

Hayal kırıklığı.

10 puan

Sanirim serinin en guzel kitabi. Seri mi demeliyim yoksa gidisat mi demeliyim bilemedim ama ben diger 2 kitabi da cok sevmis olmama ragmen, bunu biraz daha farkli bir tat alarak okudum. Pelin buyumus sanki :)

10 puan

Okurken gülme krizine girdiğim son sayfalarda ise ağladığım kitaplardan biri.

Profil Resmi
7 puan

http://sibelinkitaplari.blogspot.com/2013/11/beni-hep-sev-pinkfreud.html

4 puan

ilk iki kitabını daha çok beğendim daha çok gülmüştüm, bunda ise iki erkeğin arasında kalıyor seçmeye çalışıyor, süreç olarak sıkıntılı ama seriye devam etmek adına okunabilir, akıcı, kafa dağıtıyor, yine de güldüğüm yerler oldu:)

geri ileri