Beni Hatırladın mı?

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Her zaman ki Sophie! Müüükeemmeel :)

12 yıl, 10 ay
7 puan

Yia birazcık uygunsuz ama güzel :)

6 puan

Arada bu tarz kitaplar okumak iyi geliyor, Amerikalıların Chick Lit dedikleri tarzda kitaplar. Okuyup iyi vakit geçiriyor ve unutuyorsunuz. Bu da kendi tarzı içinde eğlenceli bir kitaptı.

Profil Resmi
10 puan

Komik olmasına komikti ancak, Sophie'nin diğer kitapları kadar sevmedim,ısınamadım ben.Atıştırmalık olarak iyidir :)

Profil Resmi
10 puan

Kitap okumaya başladığım ve şuan sayısını bilmediğim zaman içerisinde okuduğum en iyi kitaplardan kesinlikle herkesin bu kitabı okuyup gülmesi gerekir. Hayatın yoruculuğundan uzaklaşmak için Sophie'yle tanışmalısınız. :)

3 puan

yine komik ve çılgın ama paskalı kadar eğlendirmedi beni

Profil Resmi
7 puan

İlk başlarda olmadı bu kitap offf dedim ama yine harika bir kurguydu. Sophie Kinsella'yı seviyorum. Her kitapta bizi vuracak bir ayrıntı yakalıyor.

Kız kendinden hayatından mutsuz bir gün bir hastane odasında gözlerini açar ve istediği her şeye son 3 yılda sahip ama nasıl bu noktaya geldiği muamma çünkü geçirdiği trafik kazasıyla hafıza kaybı yaşıyor. Derken muhteşem taş gibi eşini de aldattığını öğreniyor. yok canım hayır bu o olamaz.

Kitapta en çok kardeşi Amy güldüm an-neee sahnesine koptum kız zehir gibi zeki de zekasını yanlış işlerde harcıyor ergen karmaşası yaşıyor.

kitabı okuyanlar için nefeslerin tutulduğu an: ay çiçeği sahnesi offfff

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
7 puan

Hayran kaldığınız aşk filmleriyle eş değer, ben okurken sanki film izledim okadar akıcı bir kitap o kadar güçlü bir kurgu. İlk kitabım oluşu da şansım sanırım.

7 puan

Eğlenceli bir kitaptı :)

8 puan

gerçekten eğlenceli, komik bir kitaptı. başlarda tereddütte kalıp yarım yamalak okusam da bi zaman sonra kitaptaki olaylar insanı içine çekiyor. eğlenceli vakit geçirebilmek için okunabilir.

8 puan

Sophie'nin okuduğum ikinci kitabıydı. birincisi "Numaran Bende Var". ilk okuduğumu daha çok sevmiştim. Beni hatırladın mı'da güzel kurgulanmış bir romantik komedi. Ama nedense 10/6 en fazla vereceğim puandır.. Bir kitabını (Sır Tutabilir Misin) daha okuyacağım. Okurken güldürmeyi başarıyor, günlük konuşma dilinde yazıyor. Eğlenceli vakit geçirmek isteyenler okuyabilir

Kaynak: http://www.webcanavari.net/ebook/kitap-yorumlari-buraya-t242797.90.html#ixzz2x6tbmt9p
www.webcanavari.net - www.rapcanavari.net - www.kadincaforum.net

7 puan

Sophie Kinsella'nın değişik kurgularından biri daha. Diğer kitapları kadar parlak olmasa da bir çırpıda okunabiliyor. Aslında tüm hikaye ana karakterin kendi iç sorgulamarıyla geçiyor belirgin bir erkek karakteri bence yok; herkesten eş dost anne koca sevgili kardeş hikaye içinde dağınık olarak bahsediliyor hepsi eşit rol oynuyor yani. Kitap bana biraz yavan gelse de sonunda yüzünüzde tatlı bir tebessüm bırakmasını da biliyor.

10 puan

Lexi müthiş bir kız. Mükemmel bir hayat yaşıyor evet ama mükemmel hayatın da efsane zorlukları olduğunun farkında. Yakışıklı ve çok başarılı bir kocayla evlilik. Mükemmel bir işe sahip harika bir kadın olarak uyanıyor. Sophie Kinsella gene harika bir konuya değinmiş ve o muhteşem kitap dilini gene korumuş. Pasaklı tanrıçanın tahtını sallar mı benim için? Sanırım evet! :)

geri ileri