Beni Buna Zorlama

En Son Değerlendirmeler

10 puan

O kadar güzeldi, o kadar eğlenceliydi ki. Büyük bir keyifle okundu. :)
Zorlu karakteri o kadar eğlenceli ki hani kitabı okurken yüzünüzde tebessüm olmadan olmuyor. :)
Zeynep ; Tam bir işkolik. Aslında bu yönünü o kadar çok beğendim kii. Hep özenmişimdir öyle insanlara. :)
Kitabın ilk başlangıcında dedim Buseyle iyi geçinemez bence Zeynep. Ama harika ikiliydiler bana göre. :)
Kaan konusu beni çok çok şaşırttı. Çok hoş bir sürpriz oldu. :)
Vefa Enver'in ilk okuduğum kitabıydı ve kesinlikle son olmayacak. :) Hayran oldum diyebilirim.. Kalemine,olayları anlatış tarzına.. :) İyiki okuma fırsatım oldu. :)

7 puan

Türk yazarların romantik kitaplarda gittikçe ustalaştığını bana hatırlatan kitaplardan biriydi. Romantik komedi olan bu kitapta günümüz kadınının aşk konusundaki bocalamaları, erkeklerin kendilerini nasıl bir role bürüdükleri kahramanlarımızın aşkının üzerinden bol bol anlatılıyor. Keyifli bir kitaptı :)

11 yıl, 10 ay
10 puan

Vefa Enver'in harika kitaplarından biri daha. Bir okumaya başladı mı elinden bırakamıyor insan.

Hala okumadıysanız acele edin derim.
Zorlu ve Zeynep ile tanışmalısınız ;)

* "Zeynep lütfen... İstediğimi alana kadar her yolu deneyeceğimi biliyorsun. Beni buna zorlama!"

11 yıl, 10 ay
9 puan

Konusu çok hoş, yazarın her zamanki tarzını iyi yansıtan bir kitaptı, okurken eğlenmeyi garantilediği kesin.

11 yıl, 10 ay
9 puan

VE <3

Profil Resmi
6 puan

İlk okuduğum Vefa Enver kitabı.
Rahat okudum ve çabuk bitti. Bayılmadım belki ama kötü de değildi.

5 puan

ben sıkıldım. daha başlangıçta bile zayıf kaldı

9 puan

Vefa Enver’in zeka küpü, lafını esirgemeyen, dili zehir gibi olan karakterlerini dolayısıyla da bunların arasındaki diyaloglarını çok seviyorum ben. Tabi ki birde mutlu sonları. Ve bu şekilde yazmanın, üstüne birde insana suratında sürekli bir gülümseme ile kitabı okutmanın herkesin harcı olmadığını düşünüyorum. Ama sanırım Vefa Enver bu yüzden romantik komedinin kraliçesi. Kitaba gelince, yine çok severek okuduğum, içerisinden hem güldürüp hem düşündüren biiiiir sürü alıntı seçebileceğim benim gibi mutlu son delisi ve romantik komedi hastası birinin asla pas geçemeyeceği bir kitaptı.
Kitabın başlarında, Zeynep ve Buse tanıştığında kesinlikle böyle insanı imrendiren bir ilişki içinde olacaklarını tahmin etmemiştim açıkçası. Ve tabi ki Buse-Kaan ilişkisinin (her ne kadar az biraz bahsi geçmişse de) bu hale gelmesine kadar geçen süreci çok merak ettim :(, Zorlu’nun o muhteşem kendine güvenli hallerine bayıldım ve tökezleyeceği zamanı dört gözle bekledim, ama ona sonra çok kızdım. Esas oğlan bu kadar çabuk pes edip Beren’e bakar mı diye söylendim durdum. Buse’nin son ana kadar Zorlu’ya kök söktürmesini takdir ettim ve tabi ki son anda da olsa Zorlu’nun aklı başına geldiği için şükrettim :D Ah bide Melek var tabi. İnsan böyle bir sekreteri olsun ister mi yoksa olmasa daha mı iyi bilemedim. Ama ne düşündüm bilin bakalım, bence Melek’in ayrı bir hikayesi olmalı ve yüzü gülmeli dedim. Değil mi ama?

10 puan

Tek kelimeyle MUHTEŞEM, bir solukta okudum...:)

9 puan

En sevdiğim yazarlardan olan vefa enverin harika bir romanı daha... Eski basım halleri olduğundan dolayı ben wattpadde okudum okumak isteyenler ordan okuyabilir :)

geri ileri