Başarıya Götüren Aile

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Tüm ebeveynlere tavsiye ederim..sınav dönemi çocuklarımızın yanında olabilmek için okunmalı..

8 puan

Diğer Doğan Cüceloğlu kitapları gibi gayet akıcı, örnekli ve zevkli bir kitap, çocuğunuza nasıl destek olmanız gerektiğini öğrenirken zamanında size nelerin köstek olduğunu da görmenizi sağlıyor ben çevremde çocuğu olan tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. Her ebeveyn kesinlikle okumalı.

10 puan

Doğan Cüceloğlu bu ülke, bu dünya için bulunmaz bir nimet. Sınav öncesi stresi ve ailelerin tutumları için her anne baba, her öğrencinin mutlaka okuması gerekli. Rehber öğretmenler bu kitabı okumadan işe başlamamalı bence

6 puan

Kişisel gelişim denilince akla ilk gelen yazar ve aynı zamanda psikoloji dalında bilim adamı olan Doğan Cüceloğlu üst sıralarda gelir tabi. Malum anne baba olunca da böyle olumlu yönde etkileyici kitapları okumak verimli olabilir. Daha çok sınav zamanlarında öğrenci çocuklarımıza yaklaşım, destek, özgüven aşılama gibi davranış biçimleri hatta yaşam biçimlerini kısa örneklemeler ile anlatılıyor. Kitap kısa olsa da, bazı bölümler tekrar tekrar anlatılması sıkıcı olabiliyor okurken. Anlatım dili bazı yerlerde de anne babayı sert ikaz eder nitelikte olunca sanki öğrencinin başarısızlığının tüm sorumluluğunu kayıtsız şartsız anne babaya yüklenmiş hissettim. Açıkçası zor bitirdiğim bir kitap oldu. Şahsi düşüncelerimdir.

10 puan

Okuduğum kişisel kitaplar içersinde yabancı kaynak kitaplara bağlı kalmadan gerçek hayatından yaşanmışlıklarından alınan dersleri içtenlikle anlatan bir kitap olmuş. Ders alınacak ve uygulancak çok şey var. Bence her veli okumalı ve hayatına doğru bir şekilde uygulayarak yansıtmalı.

geri ileri