Bahse Var Mısın?

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Cihangiir diye böğürebilir miiym ? Hakkım var dimi bunaa. Çok beğendim yahu ciddi anlamda çok beğendim.
Bazı yerlerde ağladım bazı yerlerde gülmekten yaş geldi gözümden.
Garsonluk yapmak için zengin olan bir kız ve iş yemeğinde olan bir adam. Kırmızı elbisesi ile çekici bir kadın,sesine hayra...n kalan bir erkek...Olay böyle başlıyor işte. İnişli çıkışlı bir aşk hikayesii. ♥
Cihangir ; küstah,yakışıklı veeee aşıııııııııııııkk :))
(ME)Lisa ; Kötü şeyler yaşamış korku dolu bir kız. Ama aşık oda aşık. Ee bilin bakalım kime ;)
Demet ; Gülmekten gözlerimden yaş gelmesini sağladı. Ciddi anlamda çılgın bir kız. Hele ki doğum anında.

Kesinlikle harika bir kitaptı. Okumayanlara tavsiyem hemencecik temin edip okusunlar. Pişman olmayacaklar.

Not : Kitabın sonundaki sürpriz de ağzım açık kaldı. Harika bir son ve çok güzel bir sürpriz oldu. Bir şey diyeyim mi bu sürpriz kaçmaz. Ve kimsenin aklına gelmeyecek bir şeydi. Ba-yıl-dım...

Profil Resmi
10 puan

cihangir ve melisanın hikayesini okumayan kalmasın :)

11 yıl, 10 ay
10 puan

Tek kelime ile BAYILDIM!!!!

11 yıl, 10 ay
10 puan

vefa enver en sevdiğim yazarlardan ve bu kitabı da muhteşemdi.. eplenceli, okuması zevkli, sayfaları su gibi akan harika bir aşk hikayesi.. kesinlikle okuyun :)

Profil Resmi
8 puan

Sonuna kadar nasıl geldim bilemiyorum. Kitap akıcı ve çok keyifli ama dram yönü de ağır. Yer yer Cihangir ve Melisa arasındaki gel gitler ve yanlış anlaşılmalarla biz de darma duman olduk.

Bu kitabı okumadan önce Beni buna zorlama adlı kitabı okumanızı tavsiye ederim. Kitap sonunda bir önceki kitaba göndermeler çok keyifli.

8 puan

Bahse Var Mısın? - Vefa Enver

Cihangir ve Melisa

Allahım tam bir Türk sinemasıydı :) Tam herşey normale döndü derken baby sorunu.. İnsanlar birbirini sevdiğini söylemekten neden bu kadar korkar yada sakınır ki anlamış değilim. Senin olmasını istiyorsan git ve al :) Gurur aşkta olmaması gereken bişey, Melisa'nın yaşadıkları kolay değildi ama bir insan konuşmadan tepki vermeden nasıl dayanır anlamış değilim :) Şahsen bana göre değil. :)
Hayatta insanın Demet gibi bir arkadaşı olmalı :) Cihangir aşkına hep sahip çıktı ben bu kadar süründürülmesine üzüldüm. Keşke biraz birbirlerini dinleselerdi bu kadar çok eziyet çekmezlerdi. Lori'ye kızdım, üzüldüm ama anladım. Sonuçta onun ki de sevdiği adamı yanında tutma çabasından başka birşey değildi..

Çokkk beğendiğimi söylemem, ama yine de güzeldi. Sırada "Beni Buna Zorlama" yada "Aşk Kumarı" var. İkisinden birini okurum artık :P

7 puan

Vefa enver klasiği güzel bir roman daha bitti :)
Karakterler gene birbirinden inatçı birbirinden aşık :*

Ama bi yer valla çok üzüldüm ya da hüzünlü bir dönemde okudum için ağladım yaa :'(

Elinize geçtiyse okuyun vakit geçerken bu kadar hoş bir kitap okumuş olursunuz

geri ileri