Ay Hadi İnşallah! (Pucca Günlük, #4)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Böylece seriyi bitirmiş oldum ama devamı gelecek gibi du bakalım :)

9 puan

Edebiyat olarak bir şey katmıyor ama yine de çok eğlenceli bir kitaptı. :) Son sayfasına ba-yıl-dım!

10 yıl, 4 ay
10 puan

Yine eglenceliydi :)

8 puan

Yine eğlenceli pucca :))

Profil Resmi
5 puan

Dizüstü edebiyat kitaplarını pek beğenmesem de Pucca'nın tüm kitaplarını okudum. Alıştığımız Pucca kitaplarından biriydi. Diğer kitaplarında daha samimi, gerçekçi olduğunu düşünüyorum.

7 puan

Normal şartlar altında popüler kitapları sevmem ama kitap edebi olmasa bile gayet sürükleyiciydi. İyi vakit geçirmek için okunabilir.

7 puan

en okurken yine keyif aldım ve beşincisi de çıksa yine alıp okuyacağım. İnsanın kafasını dağıtan ve belki bazen kendi hayatı hakkında düşündüren bir tarzı var yine. Dobra, eğlenceli, samimi, kurgusu güzel bir tarz...
Devamı: http://blogumabandim.blogspot.com/2014/02/ay-hadi-insallah-pucca.html

Profil Resmi
6 puan

http://sibelinkitaplari.blogspot.com/2014/06/12-ay-hadi-insallah-pucca.html

7 puan

Hayatının ciddi kararlarını bir insana göre belirlemek,gözünü karartmak ya da deli cesareti..Bunların hepsinin tek sebebi var mutlu olmaya çalışmak.'mutlu olmak için bıdı bıdı bıdı yapın' diyenlerin aksine 'mutsuz olmak için yaptıklarımı yapmayın' diyen bir seriydi bana göre. Eğlenceli bir dille yazdığı için belki de 'boş kitap' yaftası vuruldu.Hepimizin içinde bir parça PuCCa var itiraf edelim.Hayatımızın merkezine bir kişiyi koyup dünyayı onun etrafında döndürmedik mi hiç? Defalarca vazgeçip geri dönmedik mi? Soyadı bana yakışıyor mu diye içinizden isminizin ardına eklemedik mi soyadını? ya da delirecek kadar kıskanmadık mı birini? Biraz kendimize karşı dürüst olalım bence.Onu/kendimi okudum,ona/kendime kızdım,onun/kendim için ağladım..Ve sevdim seni kadın.

8 puan

sonunda başardı ama hala bu kadını duygularını saklasın diye kitap kapağına koyuyo ayrı mesele :D

8 puan

İnsana bişey katmasada eğlenceli bi kitap

7 puan

edebi açıdan size pek bir şey kazandırmasa da (zaten böyle bir derdi yok bu türün) keyif veren bir çırpıda okutturan eğlenceli bir kitap. vaat ettiği şeyi kesinlikle yerine getiren diz üstü kitaplarından.

7 puan

Canım kitap okumak istediğinde ama ciddi bir şeyler okuyasım gelmediğinde okunan kitaplardan. Pucca'yı seviyorum, bu kitabı da çerezlik olarak sayıyorum.

8 puan

Kitabı normal bir günde okuyup da heba etmeyin.
Çok kötü hissettiğiniz bir zamanda başlayın. Kahkaha attıran bir kitap.

geri ileri