Ateş Yolu

En Son Değerlendirmeler

6 puan

Ateş Yolu'nu çok önceden askerdeyken okumuştum. İşin doğrusu biraz da askerlik ortamının kısıtlı ortamından dolayı Stephen King ismine güvenerek doğru düzgün konusuna dahi bakmadan almıştım kitabı. Stephen King her ne kadar korku türü ile özdeşleşmişse de aslında başka türde de kitapları varmış ve o zaman o kadar takip etmediğim için bunu bilmiyordum. Belki de bende yarattığı hayal kırıklığı etkisi korku çıkmamasından dolayı oldu. Aklımda kaldığı kadarıyla 6 puan verdim ama sonra bir ara tekrardan okuyabilirim sanırım. Aklımda kalanlarla inceleme yapıp puan vermek de ne kadar doğru oldu bilmiyorum ama yapmış olduk artık :)

Profil Resmi
3 puan

okumaz olsaydım..Stephen King in en kötü romanı ..bütün kitap boyunca bir olay olsun diye beklediğimi hatırlıyorum keşke yarım bıraksaymışım

5 puan

Bilinen King kitaplarına göre daha olaysız bir kitaptı. Baş karakter sanki çizgi filmden çıkmış gibi. Bart'ın kitap boyunca yaptıkları bende tembel bir adamın rahatını bozmamak için ne kadar çabalayabileceğini düşündürttü. Davranışlarını başka türlü açıklayamıyorum.

geri ileri