Atarlı Romantik

En Son Değerlendirmeler

2 puan

Bu kitapta olduğu gibi yazım kuralları ve Türkçe kelimelerin kullanımına hiçbir şekilde özen gösterilmeyen kitapların özellikle gençler tarafından okunmasını hoş bulmuyorum. Eğlenceli vakit geçirebileceğimi, bir süreliğine kafamı dağıtmayı düşünürken kitabı bitirmek benim için bir işkence oldu. Bu tarz kitapları sevenler olabilir ancak yazılanların bir kitap değeri taşıması için daha özenli davranılması gerektiğini düşünüyorum.

Profil Resmi
10 puan

Eğer kitap okumayı sevmiyorsaniz ya da sıkıcı klasiklerden sıkılmışsanız. Kesinlikle dizüstü edebiyatlar hoşunuza gidecektir. Bu da bunun için harika bir örnek. Okumanızı tavsiye ederim.

8 puan

Kitap hakkında görüşüm;
http://gokichik.blogspot.com/2015/01/velveleyeverdim-atarl-romantik.html

3 puan

Bir arkadaşın çok güldüm diyerek tavsiye etmesi üzerine alıp okudum, komikti çıtır çerez tatlış, zaman geçirmelik, kadın-erkek ilişkileri üzerine yazılmış bir kitaptı. Boş zamanınz varsa okunabilir, küfürlü ifadeleerin fazlaca kullanılması bu tarz kitaplarda beni rahatsız eden tek nokta oldu, bunun haricinde takılmam okurum diyorsanız eğlenceli zaman geçireceğiniz bir kitap olur:)

geri ileri