Asla Arkana Bakma

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
5 puan

Beklentilerimin biraz altında, ama yine de sürükleyici bir roman...

11 yıl, 11 ay
9 puan

Tess benim yazarım..

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
10 puan

Tess Gerritsen in bu kitabı biraz yazdıklarının dışındaydı . Konu bakımından yani . Ama yinede severek okudum .

Profil Resmi
4 puan

Bence Tess Gerritsen'ın herzamanki tarzına hiç uymamış. Daha basit kurgulu, onca tehlikenin arasında romantizmi ihmal etmeyen iki insan bilemiyorum seri cinayet yok kurgu yok. Eh işte denebilir.

8 puan

kitap bip biter bitmez yorum yazmak istedim. hiç tess gerritsen kitabı okumamış bir insan bu kitabı okuduğunda mutlaka beğenecektir. ama daha önce tess gerritsen kitapları okumuş olanlar bu kitapta onun tamamen farklı bir tarzda yazmış olduğunu görecekler. beğenmedim mi beğendim akıcı bir dil her zamanki gibi. kitabın başlaması ile bitmesi bir oluyor. konu da gayet güzel işlenmiş. ama dediğim gibi diğer tess gerritsen kitaplarını okuyup aynı şeyleri bu kitaptan da beklemek bana göre hata olur. bu kitabı yazarına göre değil de konusuna göre okumak lazım bence..

6 puan

çok beğenmedim açıkcası..

6 puan

Başta çok sıkıcı geldi ama okuduğuma değdi.Tavsiye edebilirim.

Profil Resmi
6 puan

Bir macera filmi izlemek gibiydi okumak ama alışık olduğumuz Tess Gerritsen'in romanlarından farklı bir havası var acikcasi ben bir Tess hayranı olarak hayal kırıklığına uğradığımı söylesem yalan olmaz.

Diğer kitapları Rizzoli& Isles karakterlerinin olduğu serilerin asla yerini tutamaz .


http://bestemina.blogspot.com/2012/11/asla-arkana-bakma.html

4 puan

Tess Gerritsen'in ilk okuduğum kitabı ve beklentimi karşılamadı. Konu bilindik, kurgu fos, aşk kitabı okuyorken araya cinayet serpmiş gibi geldi. Belki de yanlış bir kitapla başladım Tess Gerritsen'e... Grange'ın cinayet romanlarından sonra fos çıktı:((

7 puan

Will annesinin son isteğini yerine getirmek için 20yıl önce kaybolan babasını aramaya başlar.Ancak bu durumdan rahatsızlık duyan birtakım insanlar Will`i ortadan kaldırmakta kararlıdır.Suikastler ve aşk dolu bir kovalamaca..

Profil Resmi
7 puan

yine ve her zaman ki gibi harika bir kitap. arkama bakmaktan korkar oldum.

5 puan

kendisi demiş aslında alışılmışın dışında bişi denemek istediğini ama yinede çok beğendiğimi söyleyemem..sonuçta çok daha iyi kitapları var yazarın ve bunu okumazsanız eğer bişey kaybetmiş sayılmazsınız..

7 puan

Klasik Tess Gerritsen romanlarından oldukça farklı, sonu da pek tatmin edici değidli ama kolay okunan bir roman oldu.

Profil Resmi
4 puan

Tess Gerritsen`in okuduğum kitapları içinde en başarısız olanı.

Profil Resmi
5 puan

Yazarın son kitabı. İlk kez diğer romanlarından farklı bir türde yazmış. Açıkçası ben beğenmedim. Tavsiye edeceğim bir kitap değil.

5 puan

en başarısız kurgularından birisi idi. Cerrah ile kıyaslanamaz:(

10 puan

içinde hem aşk olan hemde güzel bir gerilim olan bi kitap..

6 puan

Sıradan bir gerilim romanı.Hiç etkilenmedim desem yeri var.Zaman geçirmek için okunabilir.

6 puan

Tess kitaplarına bu kitap ile başlamakla büyük bir hata etmişim açıkçası.Kitap sıradandı. Tess Gerritsen'ın diğer kitapları ile karşılaştırılamaz bile.

4 puan

tess yine bildik ama gerilmesi az dı artık yaşlanıyor nede olsa

Profil Resmi
5 puan

Tess Gerritsen'in tıbbi gerilim romanlarından çok farklı bir kitap. Değişik ve sürükleyici bir kurgusu olmasına rağmen, Tess'in diğer kitaplarından aldığım tadı alamadım ben.

6 puan

Türk filmi senaryosu tadında.

Profil Resmi
6 puan

Güzel bir hikaye

8 puan

benim tess te sevdiğim o tıbbi içerikli romanlardan değildi.. vietnamda babasını arayan kadın ve bir savaş suçlusunu arayan adam aynı insanı aradıkları ortaya çıkınca aralarında aşka dönüşebilecek duygular şüphe, güvensizlik ve diğer şeylerle zedelendi ama sonra ikisinin korkularının savaşın bilinmyene yüzünün suçluluğu yanında çok masum korkular olduğu anlaşıldı ve ikiside mutlu sona ulaştılar...bu arada kadının aradığı adam yani babasıyla sorunları çözülmüş oldu...çokta beğenmedim...

10 yıl, 10 ay
7 puan

yazarın diğer kitaplarından çok farklıydı... tam bir aşk macera kitabıydı... sevdim... çok akıcı bir şekilde okunuyordu... heyecan kıvamı da yerindeydi.... aşk macera okumayı sevenler okumalı... ama bir Linda Howard da değil di ... belirtmeliyim :)

Profil Resmi
5 puan

Aslında büyük bir şevkle elime alıpta aldığım kitabın içinde boş sayfaların bulunmasının azizliğine uğrayarak yarım bırakmak zorunda olduğum bir kitap. Aslında çok heyecanlı gidiyordu. Ah boş sayfalar ahh...

Profil Resmi
1 puan

bunu yazan benim bildiğim tess değil, cerrahı çırakı yazan tess değil :((
hiiiççç sevmedim. bu ve son çıkan kitapları hep aynı tarz.
basit kurgu, sıradan karakterler, klişe cümleler..

8 puan

Ne iyi ne kötü, fakat yine de sürükleyici bir kitap. Tess Gerritsen farkı :)

6 puan

Emin değilim,sonlara doğru ciddi sürükleyiciydi ama sonra normalleşti sanki..

10 puan

tek kelime : MÜKEMMEL!
tek solukta okuduğumu söyleyebilirim.

geri 1 | 2