Aşk Tanrıçasının Yemek Okulu

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
9 puan

çok iştah açan bir kitap
ama çok da farklı değil :)

6 puan

Beklentimi tam olarak karşıladı diyemem.İçeriği ve anlatımı Debie Maccomber kitaplarına benziyor.Ancak aynı derinliği yakalayamamış.Tatil kitabı diyebilirm.

Profil Resmi
5 puan

Romantik komedi türünde, sıkmadan ilerleyen hoş bir kitap. Okunmazsa bir şey kaybedilmez fakat güzel vakit geçirilmek için okunabilir.

Profil Resmi
7 puan

Anlatımı basit ve sonu tahmin edilebilir, çerez niyetine okunabilecek bir kitap.

5 puan

Buram buram Mucizeler Dükkanı kokan bir kitap ama aynı tadı vermiyor maalesef. Sonu başından belli. Tavsiye edemeyeceğim.

7 puan

Sıcacık bir kitap. :)

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
10 puan

cunku ask basiniza gelirse bunu zaten bilirdiniz

5 puan

Bazi kitaplar sadece adlari ile okunmaya degerdir. Icerik olmasa da....

10 puan

İlk defa okuduğum bir Melissa Senate kitabı oldu bu kitap. Debbie Macomber kitaplarına benzettim, güzeldi... Tavsiye ederim, yormayan ve dinlendiren bir kitap... :)

9 puan

Çok içten yazılmış okurken içine tatlı bir yaşam sevinci bırakan güzel bir kitap :)

9 puan

Çok sevdim. Okurken bir kahkaha attım bir gözlerim doldu.

11 yıl, 11 ay
9 puan

Güzel ve cok eglenceli , sürükleyici bir kitap.

10 puan

Nihayet okudum (1 günde) ve çok çok beğendim Holly'nin olgunluğuna,yaşadığı acılarla mücadelesine,azmine,kendini motive edişine,bu aşamada kurduğu arkadaşlıkların samimiyetine bayıldım!!

Büyükannesinin yemek okulunu yaşatmak isterken kendini bulması kendinden bir şeyler katması acıları ile baş edebilmesi umudun,dileklerin hayatı yaşanılır kılmasının anlatımı yalın ve çok içtendi ...

2 yerde isim karışıklığı dışında çeviride hiç bir hata yoktu.

Not:En kısa zamanda sarımsaklı püre yapmaya karar verdim Risotto yapacak arborio pirinci malzeme bulursam onuda deneyeceğim;)

Profil Resmi
10 puan

Eglenceli ve kendini okukaniz icin zaman ayirtan bir kitap.
Severek okuyacaginiza eminim
ozellikle Debbi Macomber kitaplarini begenenler icinyeni bir yazar diyebilirim

9 puan

eğlenceli bir kitaptı.yalnız okurken sık sık acıkmanız mümkündür efendim :D

11 yıl, 10 ay
5 puan

Aşk Tanrıçasının Yemek Okulu // Melissa Senate

Okuduğum üçüncü kitaptı. Okurken Debbi Mocember tadı almamak kaçınılmaz ve hatta imkansız. Her ne kadar okurken keyif alsamda kendimi mucizeler dükkanını düşünürken buldum.
Yazarın okuduğum ilk kitabıydı ama bir çok kitabına rastladım çevrilmemiş. Diliyorum yayınevi diğer kitaplarına da bir şans verir.
Kitapta italyan mutfağından herşeyi bulabilir ve kendinzi aşçı olarak hissedebilirsiniz. Zira ben bile merak ettim

Holly kalp kırıklığını büyükannesinin kasabasına dönerek gidermeye çalışır. Ama büyükannesinin ani ölümü ile kendini Camillanın İtalyan mutfağını yönetirken bulur. Herşeye sil baştan başlar,bütün yemek tariflerini yapabilmek uzun bir çalışma sürecine başlar. Ve üstelik aşçılık okulunda ders vermeye devam etmek istemektedir. Ama şimdilik sadece dört öğrencisi vardır. Büyükannesinin yaptığı başarıları kendiside yapabilmek için önünde çok uğraşması gereken zamanlar vardır.

Yıllar önce büyükannesinin kendisine baktığı falda dediği “Sa Cordula”yı seven (ama inanın tarif bakarak imkansız olduğunu söyleyebilirim) bir adam hayatının aşkı olacaktır. Peki bulabilecekmidir? Bunuda sizler okuyarak karar verin derim
Dediğim gibi okurken keyif alarak okuduğum eğlenceli bir kitaptı.
Arada benzerlikler bulsamda aynı tadı almak bile yazarın başarısının bir göstergesi diye düşünüyorum…

SeRpiL…

11 yıl, 7 ay
9 puan

Sıcacık, gülümseten, gözlerinizi dolduran bir kitap Aşk Tanrıçası'nın Yemek Okulu.
http://pumpkinturta.blogspot.com/2013/02/ask-tanrcasnn-yemek-okulu-love-goddess.html

10 puan

Bu kitapta okurun her zaman bulmaktan zevk aldığı beyaz atlı prensler, mucizeler yok. Herkesin başına gelebilecek türden olaylar var ki bu da kurguyu gerçeklik zeminine yakınlaştırmayı başarıyor. Kitapta yer alan karakterlerin yaşadıklarından, özlemlerinden veya tecrübelerinden ders çıkarmak oldukça rahat. Dramatik olaylar veya sonlar yok. Hayatın bir yerlerden bir yerlere savurdugu insanların bunu kabullenişi ve yola devam edişleri var. Sıkılmadan okuyacagınızdan eminim. Hepimizin hayatında bir Holly olduguna eminim.

6 puan

Kitabın adından da anlaşılacağı gibi yemek üzerine bir kitap.Kitapta bol bol insanın ağzının suyu akıyor.İnsanın iştahını açıyor bu kitap.Bence çok sevimli içten bir kitaptı.Boş vakitte okunmalı :)

9 puan

Tamamen olmasa da Debbie Macomber ' ın Küçük Mucizeler Dükkanı adlı kitabını fazlasıyla anımsatan , ancak gerek hikayesi ve gerek karakterlerini hiç sıkılmadan okuyabileceğiniz sıcacık , samimi gerçek hayatta olma olasılığı çok yüksek olan ve tabiki de mutlu sonla biten hikayeler ..

9 puan

Nasıl bir beklentiyle okuyacaksınız bilemem, çerezlik ve edebi değeri olmayan bi kitap olarak değerlendirilebilir (sonuçta beğeniler farklıdır) ama küçümsememek gerekir.. Kitap veya yazar karşılaştırmayı sevmem, her kitap kendi içinde özel ve güzeldir..

Herkesin yaşamında olduğu gibi bu kitaptaki karakterimiz Holly'nin de yaşamında inişleri ve çıkışları var, mucize aşklar mucizevi dönüm noktaları, çiçekler-böcekler falan filan beklemeyin yani.. Elimizde hayal kırıklıkları, boşa giden emekleri, değerleri, kayıpları ve büyükannesinden kalan bir yemek okulu ile ne yapacağını bilemeyen bir Holly var, severseniz..
Benim gibi İtalya'yla, İtalyan kültürüyle mutfağıyla, İtalyan diliyle fazlaca alakalıysanız ve genel olarak mutfakla da pek bi haşır neşirseniz 'bence' okuması güzel bir kitap.. Benim için değerli gördüğüm bir kaç da tarif öğrendim pek güzel oldu, zaman kaybı olarak düşünmüyorum yani..

7 puan

Çok akıcı güzel bir kitaptı gülümsetti, hüzünlendirdi. Bir ara Holly'nin hayatının aşkının kuzu bağırsağı seven biri olacağını okuduğumda bir Türk olabileceği aklıma geldikçe güldüm:)

4 puan

Bu yazarın okuduğum ilk kitabıyla. Tarz olarak Debbie Macomber ile benzerlikler olduğunu düşünsem de bir arkadaşımızın da belirttiği üzere esere saygı çerçevesinde kendi içinde değerlendirmenin daha doğru olacağına katılıyorum. Bu nedenle çok hoş hayatın içinden izler taşıyan , akıcı dilde yazılmış, tarifleriyle acıktıran günlük hayatımızda koşturmaca arasında bize bir gülümseme vaat eden hoş bir kitaptı:)

geri ileri