Aşk Engel Tanımaz (Matchmakers #1)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Eğlenceli bir hikayeydi ama kızcağızı çok ezik yapmışlardı...

11 yıl, 10 ay
7 puan

Seri olduğunu bilmeden okuduğum bir kitaptı. Beğendim.

11 yıl, 11 ay
6 puan

Yazar keşke Constance’ın ağzıyla yazsaymış bu romanı.çünkü lord dominic’in duygularına,düşüncelerine hiç bi şekilde yer verilmemiş.Lordun iç dünyasını okuyucuya aktarmamış.Lordun ablası Francesca’nın hikayesini merak ettiğim için bu seriye devam edeceğim.

Profil Resmi
7 puan

Akıcı ve güzeldi. Seri kendini okutur. Gizemli karakterker var merak uyandırıcı.

10 yıl, 10 ay
10 puan

Kitabın sonunda Dom'un ailesi yüzünden ellerin sıkılı vazıyetteydi. Terence!Geri zekalı pislik!Sizin gibi bir aileden Francesca ve Dom nasıl çıktılar hiç anlamadım :D Costance hele sen! Kızım adam sana diyor arzuluyorum seni vs. vs. bu hala benimle zorla evlenmemelisin diyor. Neyse hırsızlık olayından sonra aklı başına geldi. Beni yer yer duygulandıran yer yer de kahkahalar atmama sebep olan bir romandı.

7 puan

Büyük hevesle alıp okudum ancak biraz hayal kırıklığına uğradım.Karakterler çok pasifti.Francesca'nın hikayesi daha çok ilgimi çekti.Baş karakterlerinin birbirine olan aşk ve tutkularını ben hissetmedim.Umarım serinin diğer kitapları daha güzeldir.

9 puan

Constance Woodley on sekiz yaşına gelip takdim edilme zamanı geldiğinde babası hastalanmıştır. Oda beş seneyi babasına bakarak geçirmiştir. Babası öldüğünde gayrimenkullerinde satılamaz şartı olduğu ve erkek varisi olmadığından ev ve topraklar babasının kardeşine kalmıştır. Constance'de evlenmemiştir. Babasının bıraktığı tamamı fonlara yatırılmış az miktarda paradan başka hiçbir şeyi olmadığından evde kalmalarına izin verilince evde kalmıştır. Kendisini pekte sevmeyen yengesine ev işlerinde yardım etmiş kızlarına şaperonluk yapmıştır. Yirmi sekiz yaşında olduğundan evde kalmış olarak kabul edilir. Sabırla miras kalan küçük gelirini biriktirip işletir. Bu sayede bir gün tek başına geçinip yaşayabilecek duruma gelmeyi bekler. Tüm hayatı yengesinin isteklerini yapmak ile geçerken Leydi Frencesca hayatına girer. Frencesca her zaman mükemmel olan bu sayede meteliksiz olduğunu kimsenin anlamadığı biridir. Kocası geriye borçtan başka bir şey bırakmadan ölünce zor durumda kalmıştır ama kimseye bunu belli etmemiştir. Rochford dükü Sinclair ile dikkat çekmeyen bir kızı kanatları altına alıp,göz alıcı bir hale getirip sezon sonuna kadar nişanlandıracağına dair iddiaya girer. Simon'un seçtiği kişi ise Constance olur.

Dominic Leighton orduda süvari birliğindeyken abisi ölünce orduyu bırakmış vikontluğun sahibi olmuştur. Üstelik Frencesca'nın kardeşidir. Bir partide peşinde ki kadından kurtulmasına yardım eden kütüphanede ki Constance ilgisini çeker ve bir öpücükle ayrılırlar. Constance etkilendiği bu yakışıklı adamla bir şansının olmasının imkansız olduğunu düşünür. Francesca kendisine bu sezon bir koca bulabilse bile onun bile unvanı olan birini hedeflemediğini düşünür.
Dominic ailesi ile anlaşamaz ve abisinin ölümünden sonra varis olduğu için çok sıkıntı yaşasa da çapkınlıkta nam salmayı başarmıştır. Contance'i gördükten sonra ondan etkilenir ama ailesinin borçları olduğu için zengin bir kadınla evlenmesi gerektiğinden uzak durmaya çalışır.
Fakat hiç istemedikleri bir anda birbirinin hayatına giren bu ikili adım adım mutluluğa ulaşır.

Yazarın okuduğum ilk kitabı beğendim.İkili dışında Frencesca'ıda sevdim.

geri ileri