Aşk Adında Hayat

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Harikaydı.Devamı icin sabırsızlanıyorum.

7 puan

http://kitapasigi.blogspot.com/2013/06/ask-adnda-hayat-yorum-konusan-kitaplar.html

Gerçekten de harika bir kitaptı. Bir solukta bitirdim ama okurken sinirlerim harap oldu. Gerçekten insanın sinirlerini alt üst eden bir kitaptı. Ve kesinlikle harikaydı.

Kitabın içeriğinde beni rahatsız eden pek birşey olmadı ama ilk defa Arkadya'nın bir kapağını beğenmedim. Aslında kapak kesinlikle güzel ama kesinlikle kitabın konusuna uymuyor. Kitabın içeriğine göre fazla sevimli. Keşke orijinal kapağı kullansalarmış. Belki bu kapak daha çekici olabilir ama orijinal kapak kesinlikle içeriğe daha uygun. Umarım Arkadya serinin diğer kitaplarının kapaklarında orijinal kapağı kullanır.

Profil Resmi
7 puan

Kısa net bir cümleyle açıklarsam eğer, kitap orta derecede kaldı bende. Ne kötü diyebilirim( çünkü gerçekten güzel bölümler vardı.) ne de çok iyi diyebilirim. Benim için arada kalan bir kitap bu. Ama Teeny'le tanıştığıma sevindim açıkcası. Onun kişiliği gerçekten garip ve eğlenceli. Okuduğunuza pişman olmazsınız diyim :D


"Hayat ne yazık ki kahrolası bir kutu çikolata değil, Teeny. Daha çok makarnaya benziyor; rotini gibi kıvrımlı, tortellini gibi dolambaçlı." (syf. 239)

Profil Resmi
8 puan

Gerçekten sevdim, araya giren karakterler çok iyiydi herkesi sevmek için ve de kızmak için bir sebep vardı.

7 puan

Keyifli zaman geçirmek adına okuna bilir. Baş kahramanın devam kitaplarda başına geleceklerde merak konusu

10 puan

Ilginc bir ask hikayesi, asktan vazgecmeyen iki kadin ve secimini coktan yapmis bir adamin suprizlerle dolu seruveni. Kitap bittikten sonra hos bir tat bitakir cinstendi, tavsiye ederim

8 puan

Serinin 2 kitabını ve Tenny'ın yeni maceralarını sabırsızlıkla bekliorum :)

7 puan

Konusu, kurgusu, anlatımı ve karakterleri güzeldi de... Gereksiz uzatılan ayrıntılar ve aynı şekilde fazladan uzatılan yemek muhabbetleri olmasa çok daha başarılı olabilirdi.

4 puan

Sonunu merak ettiğim için bitirdiğim bir kitap.Bazı bölümleri iyi bir şekilde kurgulanmamıştı.Tavsiye edeceğim bir kitap değil.Dağınık bir konusu olduğunu düşünüyorum.

10 puan

çok beğendim..aşk ve cinayet öyküsü ancak bu kadar güzel harmanlanabilirmiş..heyecan sonlara doğru giderek artıyor ve sizi oldukça şaşırtıyor...

Profil Resmi
10 puan

Aşk, cinayet ve pastaların mükemmel birleşimi. Kitap bitti sırada kırmızı kadife kek tarifini denemek var.

9 puan

Eğlenceli, merak uyandırıcı, sürükleyici ve de akıcı bir dil.. Harikaydı yani...

10 puan

Karakterin kitapları uğruna canını tehlikeye atmasını sevdim. Eğlenceli ve merak uyandiriciydi.

10 puan

Baştan sona eğlenceli bir kitaptı. Teeny o kadar narindi ki katil bile uzun süre onu öldürmeye çalışmadı. Devam kitabını almıştım zaten. Neyse ki serileri set halinde alma huyum var, yoksa son cümleden sonra ilk işim ikinci kitabı almak olurdu. Neşeli zaman geçirmek için okunabilecek bir kitap.

10 puan

Çok eğlenceli bir kitap ve karakter. İlk bölümden kitabın içine giriyorsunuz ve kitap ilerledikçe kitaba daha çok bağlanıyorsunuz. İlk iki bölüm öyle trajikomik bir şekilde başladı ki hiç beklemiyordum. Hele cinayet hiç aklımdan geçmiyordu. Yazar beni oldukça şaşırttı. Tenny'i sevmemek elde değil. Yemek tarifleri ve olası cinayet planları ile benim favori karakterlerim arasında yerini aldı. İkinci kitap için oldukça heyecanlıyım. Bu şekilde seri olması da bu kitabı sevmem için oldukça etken bir unsur oldu.

4 puan

Hayatımda hiç bir kitaptan bu kadar sıkılmadım kitap beni resmen boğdu

6 puan

Farklı ve dikkat çekici karakterler kitabı okunası hale getiriyor. Oysa ki konusu çok basit, sıradan ve sıkıcı. Ama yazar kitabı en sevdiğim konulardan biri olan 'yemek!' ile şekillendirmiş. Sonuna da tarifler koymuş. Bu çok güzel olmuş. İçten bir dille de anlatıldığı için çabuk okunuyor.

8 puan

Açıkçası tesadüfen aldığım kitaplardan biriydi.Okuyup okumama arasında kalmıştım ama iyiki okumuşum.Öncelikle çok akıcı bir kitaptı.komedi ve birazda polisiye tarzda bir kitap ve ben bayıldım.Bu tarzda sevenlerin bu kitabı beğeneceğini düşünüyorum.

5 puan

Arka kapak ve yorumlara bakarak cok guzel bir kitap oldugunu dusundum ve epey bi geciktirdim okumayi.Lakin beklentilerimin cok cok altinda kalmasiyla yasadigim hayal kirikligini anlatamam. Cok daginik konuya sahip. Romantizm desen romantizme benzemiyor, aksiyona tutunup ordan yuruyeyim desen yazarin bu kisma yabanci kaldigi ortada. Garip birsey olmus. Aa birde kitabin dilindeki yavanlik ve basit cumlelerin pespese gelmesi okuma zevkini minimuma cekmis. Sona dogru toparlanmaya calissa da bastan beri ite kaka giden okuma zevki bunu ne yazik ki yukseltemiyor.

geri ileri