Altın Zambak - (Bloodlines, #2)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

harikaydı ahhhh adrian ahhh üçüncü kitap için delirebilirim

Profil Resmi
9 puan

HAYIR , HAYIR!!!! Richelle sen naptın!!! Bu nasıl bir son böyle :/
Yorumunu kitabın etkisinden çıkınca yazmayı düşünüyorum ama ne zaman olur bilinmez...

10 puan

sonu beni delirten bi kitap oldu 3. kitabını almam lazım ama daha çıkmadı ya ne yavaş çeviriyolar kitabı öldüm meraktan

8 puan

vampir akademisinde adrian la karşılaştığımdan beri neden favorim olduğunu bana çok net bir şekilde anlatan bir kitaptı..simyacı kız ! ın duygusal çalkantıları bazen sıksa da adrian ı okumak büyük keyifti:))

10 puan

birinciyi bulamayıp direk ikiden başlamak zorunda kaldım. Baya birşeyler kaçırmışım anlaşılan ama karakterleri tanıdığımdan çok zor olmadı. sydneyle adrian gibi farklı iki kişiliğin birbirine nasıl aşık olacağını merak ediyordum ve çok güzel bir şekilde öğrenmiş oldum. bi de sonu öyle bitmeseydi...

9 puan

Bak ya! Richelle n'aptın sen kuzum? Adrian'ı acıların çocuğu bellemiş habire acı çektiriyorsun.Yetmedi mi gülüm çocuğun çektikleri.Gelen geçen vuruyor bebeğime. Yalnız mı zannettin Adrian'ımı? Arkasında kapı gibi Team Adrian var.Gerçekten,bir garezin var galiba.Eski sevgiline mi benzettin nedir bilemiyorum!! :@

Sydney,seni tam da sevmeye başlamıştım kızım.Hala seviyorum ama o son öyle olmayacaktı.Yanlış yaptın,geçte olsa anlayacaksın ama... :(

Oh be içimdekileri döktüm en sonunda.Daha var da girmek istemiyorum derine.Bazen iyi yönünden bakıyorum,seriyi uzatmış da oluyor bir bakıma bu olay.Yine de yeniden toparlanırken bir daha çöküş yaşatmak hiç de güzel değildi!

Neyse,öhöm öhöm.nerede kalmıştık.Kitap genel anlamda iyiydi.Biraz aksiyon yönünden zayıftı ama yine de 1.kitaptan daha fazla şiddet vardı diyebilirim.Romantiklik bakımından da daha iyiydi.Beğendim(yine söylüyorum o son dışında tabi).

Şu Eddie-Jill-Angeline üçlemesini çok merak ediyorum.Eddie birinci kitapta başka birinden hoşlanırken ikinci kitapta başka biriyle çıkacak.Sonra Eddie'nin birinci kitapta hoşlandığı kişi ikinci kitapta Eddie'ye bakmaya başlayacak.Yani anladığınız kadarıyla bayağı karışık,o yüzden merak içerisindeyim.

Konudan kısaca bahsedecek olursak şöyle devam edeyim.1.kitabı okuyanların bildiği üzere küçük grubumuza Sonya Karp ve Dimitri Belikov da dahil oldu.Bunlarla beraber deneylerde başladı.Tabi bu esnada Sydney baskı altında kaldı.Çok detaya girmeyeceğim mazallah spoiler verirsem siz beni çiğ çiğ yerseniz diyormuşum. Hehehehe Şaka Şaka.Neyse Sydney kendine manita yaptı bu arada :D Uf,tamam çok şakacıyım biliyorum.Sinirlerim bozuldu çünkü. Bu kitap için önceden hazırladığım yorumlarım hep silindi.Tam paylaşırken internet kesildi birincide.E kopyası da yoktu tabi.Uğraş babam uğraş.Sonra bir tane daha yaptım onda da tablet kapandı.Sonunu siz düşünün artık. Neyse konudan saptık. Heh,Brayden da kaldık.Sydney,Brayden adında kendiyle eşit derecede zeki bir çocukla çıkmaya başladı.İkilinin buluşmaları canımı sıktı şahsen.Çünkü sizin de tahmin edeceğiniz üzere sohbetleri çok bilimseldi.Tabi Adrian,Brayden'ı kıskandı falan filan.Adrian ve Sydney arasında bir şeyler filizlenmeye de başladı bu esnada.Ama Sydney,toplumuna karşı gelemeyecekti haliyle.Kim bütün bildiklerini bırakıp bir anda yeni bir hayata adım atabilir ki?
Daha detaya girmeyeceğim bence bu kadar yeterli.Yorumumda uzamış zaten.

He,aklıma gelmişken bir şeye aklım takıldı.Sydney çok zeki bir kız bunu biliyoruz ama önünde olanlara hiç dikkat etmiyor.Zeki denince aklıma hep ayrıntıyı sevenler gelir.Bilemiyorum.Mesela ben kitabın sonunu tahmin edebilmiştim.Bazı şeyler bariz ortada olabiliyor.Bence biraz dikkat etmeli yazar.Belki de ben fazla zekiyimdir. :D Bu da bir şaka spotuydu.

Yorum fazla uzadı.Kısaca okuyun derim. Bye Bye

9 puan

Allah'tan 3. kitabı elimde tutuyorum yoksa böyle bir sonla kafayı yerdim. Harikaydı. Soluksuz okudum. Sydney sana diyecek bir şey bulamıyorum hayır yani ne olur bir kerede düşünmeyi, kontrolü bıraksan ne olur hı ? Değinmeden geçemeyeceğim sürekli renksiz kıyafetler giyinmesi de canıma tak etti biraz diikkat çekici olmaya ihtiyacı var bu kızın!
Adrian'ı emrah yapmış yazar sinir oldum. Aşktan yana bir yüzü gülsün yahu. Ve Adrian'ın hayranı olmamak elde değil. Davranışları çook tatlı.
Olaylar çok sürükleyiciydi. Okuldan Sydney'in arkadaşlarından birinin bize kötü bir sürprizi vardı. Gerçi tahmin ettim ben kim olduğunu ama bilmem heyecanımı kaybettirmedi aksine ne olacak deyip durdum.

7 puan

İlk kitabına göre çok daha fazla beğendiğim, ana serinin karakteri kadar olmasa da bu kızı da sevdiğim boş zamanda okunabilecek bir seri.

4 puan

çok boş bir kitaptı yaa.. Hele ki sonu sinir bozucu.. Lan Adrian terk edilir mi bee!!

geri ileri