Allah Beni Böyle Yaratmış (Pucca Günlük, #3)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

3 kitap arasında beni en çok üzen bu oldu, neden bilmiyorum.

Profil Resmi
6 puan

Zevkliii

Profil Resmi
5 puan

ilk iki kitabına nazaran beğenmedim kitabı. yavan olmuş.

Profil Resmi
10 puan

İyiydi bu; iyiydi fakat bana iyi gelmedi.

10 puan

Güldüğüm kadar ağladım.

Profil Resmi
6 puan

can sıkıntısına iyi gelen bir kitap bence. ancak edebi değeri hiç yok, de da bağlaçlarının yazımı, kelimelerdeki hatalar çok fazla. Sırf eğlencesine okunabilir.

9 puan

Ya arkadaşlarım kalkmış yok edebi değeri yok imla hatasıymış bilmem ne demeyin zaten onun öyle bir derdi de yok .amaç eğlenmek gülmek yeri gelir hüzünlenmek. bunu böyle biliyordunuz da neden hala okumaya devam ettiniz okumayın zorla mı okuyun diyorlar size.

Profil Resmi
7 puan

İlk iki kitap daha güzel

Profil Resmi
7 puan

ilk kitabı kadar olmasada keyifli bir kitap

Profil Resmi
2 puan

Ben bunu okudum bir de değil mi? Zamanıma yazık....

Profil Resmi
10 puan

güldürüp sonunda aglatan bi kitap

Profil Resmi
2 puan

Kezbanların öncüsü.

10 yıl, 10 ay
7 puan

Pucca'nın ilk iki kitabının yanında biraz sönük kalmış bence ama yinede okumaya değer ^.^

7 puan

Değişik , basit bir anlatımla yazılmış hoş bir kitap... Ana yemek olmasa da tatlı niyetine..):

5 puan

Sex and the city havası verilmek istenen bir maceralar günlüğü gibi. Belli bir aşamadan sonra samimiyetini kaybediyor. Yazarın espirili diline sözüm yok ama ;)

9 puan

Serinin en komik kitabı bu bence.Küfürlü ama çok eğlenceli <33

7 puan

2.si kadar çok güldüğümü söyleyemem. Çerezlik bir kitap

9 puan

pucca nın kitabını okurken ağlayacağım asla aklıma gelmezdi

7 puan

Canım kitap okumak istediğinde ama ciddi bir şeyler okuyasım gelmediğinde okunan kitaplardan. Pucca'yı seviyorum, bu kitabı da çerezlik olarak sayıyorum.

2 puan

Nerden okudum sanki! verdiğim kitap.

Profil Resmi
9 puan

ilk kitaplar kadar eğlenceli değildi ama oldukça duygusaldı. Yine çok beğendim.

7 puan

Eğlenceli, kafa dağııtmak istediğinde okunabilecek bir kitap..

5 puan

Bu kitap bir roman olmuş, ikinci kitap romana yakin olmakla beraber önceki ikisi günlük samimiyetindeydi. Onlardan her bolumu macera dolu bir dizi çıkabilirdi, bundan çıkamaz. Bunun sebebi olayların az, betimlemelerin çok olmasından fikrimce; uzayıp giden, neredeyse konudan koparacak betimlemeler mevcut fakat vaka fakiri. Ya da şöyle diyeyim, vakalar büyük; evden atılmalar, evlilik hazırlıkları, yangınlar… Ama az sayıdalar. Beklentim ne kadar yükselmiş, her gün anlatılası bir şeyler yasamalısın PuCCa!

http://www.cigdemes.blogspot.com/

8 puan

evet akıcıydı kah güldürdü kah ağlattı ama korsandı:(

8 puan

PuCCa / Allah Beni Böyle Yaratmış ( PuCCA Günlük 3)

Cidden okudum ! bazı insan ( bu ben oluyorum) tanımadığı bilmediği kitaplar için “acabaları” ile ün salmıştır… Hayır, önce al bi oku sonra yorum yap demi ama …

İşte bende aldım okudum şimdide yorum yapıyorum kendimce…
Şaka bir yana uzun zamandır canım dostum ! ( o kendini biliyor ) ısrarla okumamdan dem vurup duruyordu ve dayanamadım aldım sonunda. Kitap edebi bir kitap değil ilk önce onu söyleyeyim,zaten PuCCa yı bilenler az çok nasıl bir kitapla karşılaşacağını anlar ! dememi bekliyorsanız çok beklersiniz, zira benim beklentimin üzerinde bir konusu vardı.

Belki beni en çok etkileyen yazarın kendi hayat hikayesin çoğu yerde “ti” ye alarak anlatması oldu. Evet ayrıca bolca dokundurmalı ve hatta lafı yiyip oturtan cinsten de küfürler vardı kitapta..
Beni her şeyden çok etkileyen çocukluğundan başlayıp genç kızlığın kadar başından geçen ; üvey babası,,annesi,halaları ve tek dayanağı olan Ankaralı ile olan anlarını okurken hem kızdım,hem güldüm hemde tüylerimi diken diken moduna getirttim…

PuCCa günlük aslında üç günlükden oluşuyor,yani en azından yayınlananlar üç tane.

Küçük Aptalın Büyük Dünyası (Pucca Günlük, 1)
Ve Geri Kalan Her Şey (Pucca Günlük, 2)
PuCCa / Allah Beni Böyle Yaratmış ( PuCCA Günlük 3)

Ben sondan başladım ve sondan geriye doğru da devam edeceğim, değerli kaynağım öyle olsun dedi

7 puan

Eğlenceliydi.Boş zamanlarda okunabilir.

Profil Resmi
7 puan

Biraz kafam karisti ama okumaya deger bir Pucca kitabi daha. Fazla gulmedim bu kitapta. Hatta sinirlendimde. Bir insan neden bukadar aciz olabilir ki bir adamin karisinda?

Profil Resmi
8 puan

Sanırım biraz eğlenmeye ihtiyacım vardı. Fena da olmadı. Okudum bitti işte. Üç dört kere sesli güldüm. Bakarsın diğer kitaplarını da alırım. Helalinden bir 8 veriyorum.

9 puan

Ve Pucca ağlattı.. İnanmaz belki bazılarınız ama gerçekten ağlattı.. Yaşadığı kötü geçmiş, talihsizlikleri, halaları ve en kötüsü de Ankaralı'sı.. Beğeneceğinizi düşünüyorum, bu seferde farklı bir Pucca'nın dikkatinizi çekeceğini düşündüğüm gibi..

6 puan

bu kitapta cidden gülmeyi çok beklemiyordum.yani kitabı alma amacım ankaralıyla olan ölüp bittiği ilişikisini öğrenmekti . cidden çok üzüldüm keşke daha iyi bi adam olsaydı ve ikisi evlenselerdi (: hem en iyisi de oydu talipleri arasında . valla dövme kısımlarında da sinir olmadım değil ama baya gıcık oldum ama inatla okumaya devam ettim . hem bi Fenerßahçeli nasıl bi kıza el sürer D: hiç yakışmadı valla bende fanatik fbliyim ve ankaralıyı kınıyorum!

geri 1 | 2