Akşam Yıldızı (McBride Family #1)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
10 puan

Harika bir yazar ama yeni kitabını kaç sene sonra görürüz bilmiyorum... Ölmeden önce bir kitabını daha okumak için can atıyorum...

8 puan

Çok güzel bir kitaptı.Simon'ın onca yasadiklarina rağmen kalbine tekrar birini alabilmesi dahası bütün herşeye inat ayakta kalması ve Anne'in ona yeniden el uzatması çok etkileyiciydi.

10 puan

Başucu kitabı olmalı, bilhassa huysuz erkekleri yola getirmek konusunda. Hassas ve huysuz erkekleri yola getirme konusunda da...

8 puan

Tek kelime ile duygusal bir ziyafet bu kitap.Bana Mary Balogh'un Beni Bana Bırak isimli kitabını anımsattı,ister istemez.Aynı acı çeken bir erkek ama hangisi daha çok acı çekiyordu diye sorsanız Simon derim.Çok ilginç adam yaşamayı bırakmış.Annie onu hayata döndürmeye çalışıyor.Kadın kovalıyor erkek kaçıyor Ama gün geliyorki hayatını onsuz devam ettiremeyeceğini anlıyor.Çok güzel çok beğendiğimi söylemeliyim..Samantha James takipçisi olacağım yazarların içine dahil oldu..

10 yıl, 11 ay
9 puan

Simon Blackwell karısı ve çocuklarını kaybedince bu olaydan kendisini sorumlu tutmuştur. Toplumdan uzak kalmış tüm kapılarını kapatmış münzevi bir hayat yaşamıştır. Teyzesi yetmişinci doğum günü partisinde bulunmasını istemiştir. Annesinin ailesinden sadece ikisi kaldıklarından Londra'dan nefret etmesine rağmen mecburen gider ve ummadığı karşılaşmayı yaşar.

Annabel McBride bir dükün kız kardeşidir.Bir gün kuzeni ve onun iki çocuğu ile parkta gezinti yapıp,çocukları oynatırken çocuklardan biri uzaklaşır. Üzerine bir at ve sürücüsü hızla yaklaşırken onu ezilmekten Simon kurtarır. Annabel teşekkür etmeye dahi fırsat bulamadan onu çocuğun annesi sanıp hemen azarlar. Onu önce annesi sanıp anneliğe uygun görmeyen,sonrada bakıcısı sanıp hemen kovulması gerektiğini söyleyen zalim,kaba,zorba adamın hiddetinden dolayı ağzı açık kalır,şok olur. Kendisini çok şaşırtan adamı şiddetle dövmek istese de bir leydiye yakışmayacağından yapamaz. Bu kaba adam Anne'nin hoşuna gitmese de etkilenmeden yapamaz.

Simon'un rica üzerine gittiği kutlamada ikili yeniden karşılaşır.Yakınlaşan ikili Anne'nin abisinin dahil olması ile bir anda kendilerini evli bulur. Simon bu evliliğin gerçek olmayacağını, geçmişte başına gelenlerden sonra yine birini sevemeyeceğine dair kararlıdır. Bir kaybı daha kaldıramayacaktır. Bu yüzden Anne'den kaçmaya çalışır ama etkilenmeden de yapamaz. Anne sevmeden yaptığı üstelik istenmediği bu evlilikte pes etmemeye kararlıdır. Bu yüzden Simon ne kadar kaçarsa kaçsın vazgeçmemesi ve Simon'un yeniden kalbini açması çok güzeldi.

Simon'a üzülmemek, kadın karakterin azmine hayran olmamak elde değil. Güzel duygu yüklü bir kitaptı.

7 puan

Sıkılmadan okudum öğlen başlayıp akşam bitirdiğim bir kitap oldu
Anlatım dili çok anlaşılır ve akıcıydı

2 puan

Normalde bu kitabı okumayı istemiyordum fakat geçen sene olması lazım, kitap bir ara popüler olmuştu. Güzel yorumları görünce 5'tl'ye kitabı bulmuştum.

Bu türü okumaya yeni başlamış olsaydım belki bir derece severdim fakat ben bu kitabı beğenmedim. Simon karakteri benim için çok soğuk ve samimiyetsizdi. Kadın karakter daha iyiydi yine de bu karakterin Simon ile harcandığını düşünüyorum.

Bu kitaptan önce serinin diğer kitaplarını okumuştum ve onları daha çok sevmiştim. Konusu bile en baştan ilgimi çekmeyen bu kitabı keşke okumadığımla kalsaymışım diyorum.

geri ileri