11. Yazıt (Mısır Serisi #4)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Tarihi kitap diye başlamıştım ama tarihi fantastik bir öykünün içinde buldum kendimi. İlginç ve değişikti ama ben okumaya tersten başlamışım. Sorun olmadı. Güzel kitaptı.

7 puan

Eski Mısıra ilgi duyanlar için. çok etkileyici ve mistik büyüler,ruhlar.

Profil Resmi
8 puan

Eski mısıra ilgi duyduğum için almıştım bu kitabı çok beğendim.

10 puan

:))Taita

10 puan

Yazara hayran kaldım. Tüm tasvirleri o kadar canlı bir şekilde dile getirmiş ki... Genelde yolculuk ve savaş kısımlarını okumak çok sıkıcı ve canlandırılamaz olur benim için. Fakat Wilbur S. o kadar güzel bir dille yazmış ki, kendimi yolda ve savaşta buldum. Büyücü, doğru ve yalan, güzel kadınlar ve cesur savaşçılar, Nil'in kıyıları, sihirler... Her şey çok büyük bir hayal gücüyle kurgulanmış. Hiçbir detay atlanmamış. okurken kendi aklınıza gelmeyecek mantık hatalarını bile gidermiş zamanı gelince. Mısır mitlerini seviyorsanız, kesinlikle bu kitabı es geçmeyin demeliyim.

8 puan

mısır hikayeleri... güzel bir anlatım.

5 puan

Bu iş gittikçe Indiana Joneslaşıyor. Tamam bol bol Mısırda turlatan gezi rehberi tadındaki maceraları ilgi çekici. Fakat şahsen Taita'yı "uzun yaşayan, büyücü, olağanüstü inanılmaz muhteşem insanüstü varlık olduğu için değil tam aksine gayet insani zaafları olan fakat zehir gibi zekasıyla seviyorum. Hele ki çağlar boyu yaşatmak için tanrısallaştırma çabalarını hiç anlamıyorum. Bana artık seriyle bile bağlantılıymış gibi gelmiyor.

geri ileri