Zaman Enerjisi

Ya¬zar yıl¬lar bo¬yun¬ca me¬tap¬si¬şik bil¬gi¬ler ve es¬ki uy¬gar¬lık¬lar ko¬nu¬sun¬da ini¬si¬ye ol¬muş çok ay¬dın bir araş¬tır¬ma¬cı¬dır. Eser, za¬ma¬nı bir ener¬ji ola¬rak ele alır¬ken, onun ta¬rih bo¬yun¬ca or¬ta¬ya çı¬kan kül¬tür¬ler¬de ken¬di¬si¬ni gös¬ter¬di¬ği¬ni ay¬rın¬tı¬la¬rıy¬la ve ör¬nek¬le¬riy¬le göz¬ler önü¬ne se¬ri¬yor. Ar¬dın¬dan bi¬lim çev¬re¬le¬ri¬nin de ar¬tık bu ol¬gu¬yu deneysel gözlemlerle incelemekte olduğunu, ama metafiziğin çok uzun süredir zamanı bir enerji olarak işlediğini vurguluyor.Gerçekten de zaman, yaratılışta çok önemli bir fonksiyon görmektedir. Ruh enerjisi, çok değişik boyutlarda çok farklı görünümlerde yaratılışta bulunurken mutlaka zaman enerjisinden yararlanmak zorundadır. Mekan ve hayat enerjisiyle birlikte, bu müthiş dörtlü yaratılışların mimarıdır. Zaman enerjisinin fizik dünyamızdaki görünümü lineerdir. Bu lineer gidişi saatlerimizle, takvimlerimizle takip ederiz. Mutlaka bir sıra dahilinde olaylar meydana gelir. Geçmiş, şimdi ve gelecek bizim yaşamımız içinde gerçekmiş gibi algılanır. Halbuki lineerlik bir illüzyondur. Sırayla giden bir şey yoktur. Her şeyde küresellik olduğu gibi, zamanda da küresellik vardır. Ne geçmiş, ne gelecek vardır; her şey şimdidedir, her olay anda olmaktadır. Zaman enerjisi, an içinde geçmişimize de geleceğimize de şekil vermektedir. Yakın bir gelecekte nice sırların üstündeki ince perdeler kalkacak, elbette zaman enerjisi de bundan nasibini alacaktır. Bu kitapta da, bu sürecin içindeki kilometre taşlarından biri olmaya adaydır.

Ya¬zar yıl¬lar bo¬yun¬ca me¬tap¬si¬şik bil¬gi¬ler ve es¬ki uy¬gar¬lık¬lar ko¬nu¬sun¬da ini¬si¬ye ol¬muş çok ay¬dın bir araş¬tır¬ma¬cı¬dır. Eser, za¬ma¬nı bir ener¬ji ola¬rak ele alır¬ken, onun ta¬rih bo¬yun¬ca or¬ta¬ya çı¬kan kül¬tür¬ler¬de ken¬di¬si¬ni gös¬ter¬di¬ği¬ni ay¬rın¬tı¬la¬rıy¬la ve ör¬nek¬le¬riy¬le göz¬ler önü¬ne se¬ri¬yor. Ar¬dın¬dan bi¬lim çev¬re¬le¬ri¬nin de ar¬tık bu ol¬gu¬yu deneysel gözlemlerle incelemekte olduğunu, ama metafiziğin çok uzun süredir zamanı bir enerji olarak işlediğini vurguluyor.Gerçekten de zaman, yaratılışta çok önemli bir fonksiyon görmektedir. Ruh enerjisi, çok değişik boyutlarda çok farklı görünümlerde yaratılışta bulunurken mutlaka zaman enerjisinden yararlanmak zorundadır. Mekan ve hayat enerjisiyle birlikte, bu müthiş dörtlü yaratılışların mimarıdır. Zaman enerjisinin fizik dünyamızdaki görünümü lineerdir. Bu lineer gidişi saatlerimizle, takvimlerimizle takip ederiz. Mutlaka bir sıra dahilinde olaylar meydana gelir. Geçmiş, şimdi ve gelecek bizim yaşamımız içinde gerçekmiş gibi algılanır. Halbuki lineerlik bir illüzyondur. Sırayla giden bir şey yoktur. Her şeyde küresellik olduğu gibi, zamanda da küresellik vardır. Ne geçmiş, ne gelecek vardır; her şey şimdidedir, her olay anda olmaktadır. Zaman enerjisi, an içinde geçmişimize de geleceğimize de şekil vermektedir. Yakın bir gelecekte nice sırların üstündeki ince perdeler kalkacak, elbette zaman enerjisi de bundan nasibini alacaktır. Bu k... tümünü göster


Değerlendirmeler

değerlendirme
Profil Resmi
8 puan

Ruh ve Madde yayınları spritüelizm de Türkiyeli insana çok şey kazandırmıştır. Bu kitapta da bir sürü bilgiyi bulmak mümkün. Madde ve antimadde uzun yıllar kullandığım bir bilgi oldu. Bence zaman ve enerji ile ilgili aradığınız bir çok soruya yanıt verebilecek bir kitap.


Baskı Bilgileri



ISBN
975-8007-32-7

Etiketler: parapsikoloji

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

Reyhan1608
1 kişi

Okumak İsteyenler

HedefNirvana
1 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski