Yarınlar İçin (Texas! Tyler Family Saga, #1)

Arzularınız sizi nereye sürükler? Asi ve çapkın Lucky Tyler'ın peşinde koştuğu kadın çok tehlikeli ve ulaşılamaz olmasına rağmen, Lucky onu elde etmekte ısrarcıdır. Karizmatik ve kadınlara karşı çok hassas olan Lucky, adını da bu özelliklerinden almış fakat bunların yanında asiliği ve dik başlılığı ailede de sivrilmesine neden olmuştur. Bir gece tesadüfen kavga ettiği bu gizemli kadınla yakınlaşır ve ertesi gün muhtemelen hatırlamayacakları şeyler paylaşırlar. Fakat bu gizemli kadın bir anda ortadan kayboluverir.Lucky ısrarcıdır ve bu güzel kadının peşini bırakmaz, hatta bu kadın için sevdiklerinden vazgeçmeyi bile göze alacaktır.

Arzularınız sizi nereye sürükler? Asi ve çapkın Lucky Tyler'ın peşinde koştuğu kadın çok tehlikeli ve ulaşılamaz olmasına rağmen, Lucky onu elde etmekte ısrarcıdır. Karizmatik ve kadınlara karşı çok hassas olan Lucky, adını da bu özelliklerinden almış fakat bunların yanında asiliği ve dik başlılığı ailede de sivrilmesine neden olmuştur. Bir gece tesadüfen kavga ettiği bu gizemli kadınla yakınlaşır ve ertesi gün muhtemelen hatırlamayacakları şeyler paylaşırlar. Fakat bu gizemli kadın bir anda ortadan kayboluverir.Lucky ısrarcıdır ve bu güzel kadının peşini bırakmaz, hatta bu kadın için sevdiklerinden vazgeçmeyi bile göze alacaktır.


Değerlendirmeler

değerlendirme
4 puan

Kitap idare ederdi ama sonu bana göre tatmin edici bir şekilde bitmedi. Pek çok şey belirsiz kaldı. Okunacak daha güzel kitaplar var.

10 puan

çok severek okuduğum Texas! Family üçlemesinin ilk kitabı....
Lucky & Devon

11 yıl, 11 ay
5 puan

Yoruma gelmeden konusunu anlatmak istiyorum..
Baş erkek karakterimiz çapkın,vurdumduymaz biridir ama aslında içinde sorumluluk sahibi olan iyi bir erkektir.. Bir gün barda oturuken kasabanın iki belalısını hiçte o bara ait olmayacak kadar mükemmel bir kadın olan baş karakterimize asılırken görüp olaya müdehale eder.. Bu müdehale ona bıçak yarası ve mor bir göze mal olur.. Ancak onun canını acıtan aldığı hasar değilde kurtardığı kadının ona bir teşekkürü dahi çok gömüş olmasıdır.. Bu nedenle kadını kaldığı motele dek takip eder.Kadın baştan onu içeri almasada sonra yaralı olduğunu fark edip yardım eder ve o gece birlkte olurlar.. Sabah esas oğlan yanlız uyanır ve eve döndüğünde evde o gece işlerin epeyce karşmış olduğunu öğrenir..Sahip oldukları fabrikanın en önemli deposu kundaklanmıştır ve hasar onarılamaz durumdadır.. Ve işin kötü yanı baş karakterimiz o gece evde olmadığından sigortadan para alabilmek için onun yaptığına inanılıyordur.. O geceye dair şahide ihtiyacı vardır ve o kişi onu sabah terk etmiş olan kızımızdan başkası değildir..Ve işte herşey böyle başlar..

Konusu kulağa her ne kadar güzel gelsede evet büyük olay kurgusu iyi görünebilrdi ama ah işte o küçük gereksiz detaylar olmasaydı.. ! Bir insan bu kadar güzel karakterler yaratıp bu kadar sıradan 0bir olayda bu kadar boş nedenlerle onları nasıl yok edebilir anlam veremedim açıkçası.. Karakterler o kadar başarılıydı ki olayın bu kadar basit kaçması çok kötü olmuş.. Sonunu hele hiç beğenmedim durduk yere karakterlerden birini öldürmesi çok kötü ve gereksiz olmuş bence.. Çok da tahmine edilebilirdi ayrıca.. Suçlu başından beri şüphelendiğin kişi çıkıyor falan klasik.. O kadar zeki bir kadın karakterin saçma sapan boş bir evliliğe bu kadar takmış olması biraz sıktı doğrusu .. Konuyu baltaladığını düşünüyorum .. Erkek karakterse harika ama sırf yangın çıktığında evde değil diye FBI tarafından hapis edilebilecek olması bana pek mantıklı gelmedi doğrusu..saçma buldum bilakis.. çok kurnaz olan yan kadın karakterin konuda daha fazla geçeceği hissine kapılıyorsunuz kitapta ama alakası yok.. Ortada kapılıp gideceğine çok daha fazlası olabilirdi o karakterde.. Bence yazar çok daha güzel olacak bir konuyu berbat etmiş.. Evet bu çok iddealı bir söz oldu ama cidden bu kadar potansiyele sahip karakteri saçma sapan,tahmin edilebilir ve basite indirgenmiş olay döngüsüyle katletmiş.. Erkek karaktere bayıldım ! tek kelimeyle harikaydı. Tüm karakterler öyleydi.. Çapkın olan ama melek gibi karısıyla tanışınca uslanan abi,haylaz aklına geleni söyleyen kız kardeş,nedeni saçmada olsa gizemli ve güçlü görünüşünün altında temiz bir baş kadın karakter,adi bencil kurnaz bir rakip kadın karakter .. hepsi birbirnden renkli birbirinden başarılı karakterlerdi.. Ama olay döngüsü ve kitabın konusu o kadar boştu ki.. Saçma nedenler üzerine kurulu bir karışıklık,çok daha fazlasını yapabilme kapasitesine sahip ve sanki yapacakmışçasına onca tehditten sonra yan kadın karakterin çok basit bir numarayla ortadan çekilmesi,bütün gizemi ve karmaşıklığı yaratan ve o kadar zeki bir kadından beklenmeyecek kadar nedensiz olan bir evlilik takıntısı.. Hele sonunu hatırlamak bile istemiyorum.. Nedensiz bir karakter kaybıyla sonlanan ve bunun sonucunda bir diğer karakterin kitabın bizim 'mutlu son' diye adlandırdığımız bölümde hayatının mahvolması... Yani ne gerek vardı ki şimdi dedirtti açıkçası.. Kısaca kitabın sonunda 'neden ! neden?! ' die bağrındım.. Yazık olmuş sadece bunu söylemek istiyorum çok yazık olmuş.. :(

7 puan

arkadaşlarımda kalan bir kitabım daha, görünce içim yandı.konusuna gelecek olursak sevgili Lueky gazetecesi kızımızın peşinden çok koştu.(2 yıl kadar önce okumuştum kadının adını hatırlayamıyorum) ve kadını da etkilemeye başladığı sırada bir gerçek aralarına girdi.

Bundan sonrası spoiler içerir devam etmek istemeyebilirsiniz diye düşündüm. :D

Kadın evli.Üstelik kocası hapiste.Çift bunların üstesinden gelip kavuşabildi mi okuyun ve görün diyecektim ama vazgeçtim.Sonunda kavuştu bizimkiler, mutlu biten sonlara bayılırım.

Profil Resmi
6 puan

İdare eder bi kitap :)

8 puan

Kitabın anlatımı, özellikle anları betımlemesı mükemmel.. Sandra Brown'un daha önce okudugum bir kıtabında da oldugu gıbı..
Kitapta ana karakterlerden cok Tanya ve Chace ikilisini sevdım :)
Birbirlerine baglılıkları ve o ınanılmaz mutlulukları cok sıcak, cok ıstendı..
Spoiler olacak;
Böyle cok begenırken Tanya'nın birden ölmesi gözlerimden yaşlar akmasına sebep oldu.. Çok şaşırttı açıkcası hiç hiç beklemezken. Bu kitabın akıcılıgı arttırdı fakat ıkıncı kıtapta Chace ve eski lise arkadasının bırlıkte olması tamamen bi hayal kırıklıgı oldu !

4 puan

İşkence çektim resmen kitabı okuyacağım diye !!! Karakterlere ısınamadım bir türlü deli etti beni... Zamanıma acımadım değil. Hele hele o son kısmı yok mu? Mutlu sonla bitiriyorsan öyle bitir neden işin içine dram katıyorsun da ağzımızın tadını kaçırıyorsun anlamıyorum yani.Her neyse fazla tavsiye edemeyeceğim doğrusu.İkinci ve üçüncü kitap daha güzel diyorlar ama benim içimden hiç de seriye devam etmek gelmiyor doğrusu...

8 puan

Eh işte


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 324 sayfa
Mart2010 tarihinde, İlyada Yayınları tarafından yayınlandı


ISBN
9786054335176
Dil
Türkiye Türkçesi

Etiketler: roman

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

okuyucu Sedaslan GLY Zekiye gamze_lee
93 kişi

Okumak İsteyenler

NuRTeNcE Serap_Köksal Canan Niente mel
19 kişi

Takas Verenler

seliiins ab1420
2 kişi
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski