T.S.Ç. Annelerin Yüreğini Isıtacak Öyküler

Tavuk Suyuna Çorba Annelerin Yüreğini Isıtacak ÖykülerJack Canfield, Mark Victor Hansen, Jennifer Read Havvthorne ve Marci ShimoîfO, çocuklarını ilk bağrına basan, sonra da yaşamları boyunca kendisini onlara karşı sorumlu tutandır. Çocuklarına yürümeyi öğretir, sonra da arkalarından nasd yürüdüklerini izler. Çocuklarının kâbuslarına bir kalkan olur, sonra da kendi düşlerinin peşinden kasmaları için onları yüreklendirir. O annedir ve şimdi özellikle onun için ve onun hakkında yazıimış bir kiıap var.Tavuk Suyuna Çorba - Annelerin Yüreğini Isıtacak Öyküler tüm annelere bir ithaftır. Bu kitaptaki öyküler anneliğin en önemli anlarını yaşatacak sizlere, bir annenin doğum yapmasından, annelik sezgilerini kazanmasına, özel anılar yaratmasından, ailesinin yaşamını sürdürebilmesi için elinden geleni yapmasına kadar. İster anne adayı olun, ister büyükanne ya da annenizin değerini bilen bir insan, anne olmanın zevkleri ve güçlükleri karşısında bir yandan gülerken, bir yandan ağlayacaksınız.Bu kitap sizlere dokundukları her insanın yüreklerini ve yaşamlarını etkileyen anne sevgisinden söz ediyor.New York Timesın en çok satan yazarları alan Jack Canfield ve Mark Victor Hansen, yine New YorkTimesın en çok satan kitabı Tavuk Suyuna Çorba -Kadınların Yüreğini Isıtacak Öyküler adlı kitabının yardımcı yazarları Jennifer Read Hatvthorne ve Marci Shimoff ile birlikte bir çatışma sergilediler. Bu değerliyazarlar aynı zamanda konuşmacı ve eğitmendirler ve dünyanın dön bir yarımda kişinin kendisin! geliştirmesi ve mesleki başarı konularında binlerce insana hitab etmişlerdir.

Tavuk Suyuna Çorba Annelerin Yüreğini Isıtacak ÖykülerJack Canfield, Mark Victor Hansen, Jennifer Read Havvthorne ve Marci ShimoîfO, çocuklarını ilk bağrına basan, sonra da yaşamları boyunca kendisini onlara karşı sorumlu tutandır. Çocuklarına yürümeyi öğretir, sonra da arkalarından nasd yürüdüklerini izler. Çocuklarının kâbuslarına bir kalkan olur, sonra da kendi düşlerinin peşinden kasmaları için onları yüreklendirir. O annedir ve şimdi özellikle onun için ve onun hakkında yazıimış bir kiıap var.Tavuk Suyuna Çorba - Annelerin Yüreğini Isıtacak Öyküler tüm annelere bir ithaftır. Bu kitaptaki öyküler anneliğin en önemli anlarını yaşatacak sizlere, bir annenin doğum yapmasından, annelik sezgilerini kazanmasına, özel anılar yaratmasından, ailesinin yaşamını sürdürebilmesi için elinden geleni yapmasına kadar. İster anne adayı olun, ister büyükanne ya da annenizin değerini bilen bir insan, anne olmanın zevkleri ve güçlükleri karşısında bir yandan gülerken, bir yandan ağlayacaksınız.Bu kitap sizlere dokundukları her insanın yüreklerini ve yaşamlarını etkileyen anne sevgisinden söz ediyor.New York Timesın en çok satan yazarları alan Jack Canfield ve Mark Victor Hansen, yine New YorkTimesın en çok satan kitabı Tavuk Suyuna Çorba -Kadınların Yüreğini Isıtacak Öyküler adlı kitabının yardımcı yazarları Jennifer Read Hatvthorne ve Marci Shimoff ile birlikte bir çatışma sergilediler. Bu değerliyazarlar aynı zamanda konuşmacı ve eğitmendirler ve dünyanın dön bir yarımda kişinin kendisin! ... tümünü göster


Değerlendirmeler

değerlendirme
8 puan

Tavuk Suyuna Çorba - Annelerin Yüreğini Isıtacak Öyküler
Yine sımsıcak duygu yüklü hikayeler. Kısa süre de bitti. Serinin diğer kitapları gibi. Okumanızı tavsiye ederim. Hoş vakit geçirtiyor.


Baskı Bilgileri



ISBN
9789753000024

Etiketler: kişisel gelişim

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

im.selinkoc prettyinpink thebook_thief
3 kişi

Okumak İsteyenler

karperisi
1 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski