Silahşör (Kara Kule, #1)

Siyahlı Adam tehlikeli büyülerle dolu ölüm yolunda kaçıyor, katil kovalıyordu. Bu kovalamaca yolun sonundaki KARA KULE'de sona erecek miydi?
Çılgın bir kahin, konuşan iblisler, ölmemiş bir çocuğun ruhu KARA KULE'de kimleri bekliyordu?...

Siyahlı Adam tehlikeli büyülerle dolu ölüm yolunda kaçıyor, katil kovalıyordu. Bu kovalamaca yolun sonundaki KARA KULE'de sona erecek miydi?
Çılgın bir kahin, konuşan iblisler, ölmemiş bir çocuğun ruhu KARA KULE'de kimleri bekliyordu?...


Değerlendirmeler

değerlendirme
9 puan

Harika bir serinin Kara Kule'nin ilk kitabı Silahşör. Ama Silahşör'ü tanıtmak, geçmişini anlatmak, yaşadıklarını sizlerle paylaşmak gibi bir niyeti yok. Sadece son silahşör Roland Deschain ile tanışıyorsunuz. Belki hiç hoşlanmayacaksınız bile ondan, inanın son ciltte bile onu sevmeme şansınız var. Ama geçip gitmiş bir dünyada Roland ile birlikte mutlaka kule yolculuğuna çıkacaksınız.
Kara Kule O'nun amacıydı... O'nun kaderi, O'nun sonu, O'nun laneti, herşeyi...
http://pumpkinturta.blogspot.com/2013/05/silahsor-gunslinger.html

10 yıl, 10 ay
10 puan

4 yıl önce okumuştum bu seriyi. İlk kitap biraz yormuştu beni çünkü bir sürü soru işareti ve ne anlatıyor bu kitap , nereye gidiyor bu adam ? diye soruyordum kendi kendime. En önemlisi ise kimdir bu ? diye soruyordum.
Böylece silahşörü bitirmiştim ama sıkıntı içerisinde çünkü nedir amacı bu kitabın demeye bile getirmeye başlamıştım. Ama biraz sabredip 2.kitaba geçince içine alıp götürdü beni.

Şuan ise okuduğum 7 kitabı düşünüyorumda iyi ki okumuşum. O kadar net canlandırabiliyorum ki hayalimde geçen olayları. Müthiş bir kitaptı , müthiş bir seriydi. Ne heyecanlar yaşatmıştı öyle... İlk kitaba aldanıp kapatmayın kapağını yoksa çok şey kaçırırsınız =)

Profil Resmi
7 puan

Eh işte denilebilecek bir kitap.Serinin kalan kitaplarına ne zaman devam ederim bilmem epey sürecek galiba.

10 puan

Şahane bir seri.Bambaşka bir dünyada nefes alıp veren karakterler
Harika kelimesinin tam karşılığı ^^

Profil Resmi
8 puan

Son kısmına kadar normal bir tempoda, daha çok karakteri ve hikayenin geçtiği dünyayı tanıtarak geçse de o son 30-40 sayfada yaptığı ters köşeler ve klişeden arınmış kısım bile yeter okumak için. Tam seriye giriş kitabı.

11 yıl, 11 ay
10 puan

Bu kitabı defalarca okudum ve yaratıcılık nasıl olur öğrenmiş oldum. İnsan okumaya başladığında çok eski zamanları, kovboyları anlattığını zannediyor ama aslında günümüzden asırlar sonrasını anlatıyor... Bir seri okumak istiyorsanız bundan başlayın :)

Profil Resmi
10 puan

kiatbı her gördüğümde keşke bu seriyi okumamış olsaydım da şimdi başlasaydım diyorum

Profil Resmi
10 puan

Bir baş yapıt. Herkese okumasını tavsiye ediyorum.

8 puan

Fena değil aslında. Ama çok iyi bir kitap da diyemeyeceğim. Bana ne kattı derseniz bir hiç ama iyi bir fantastik seri okumak istediğim için seriye devam edeceğim.

1 puan

Bütün seriyi okumuş biri olarak söylüyorum zamanınızı boşa harcamayın. Hep hadi üslup biraz daha güzelleşir belki, biraz daha okuyayım belki bir olay olur diye diye bir netice alamadım. Stephen King'in piyasa serisi denilebilir.


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 240 sayfa
1Nisan1993 tarihinde, Altın Kitaplar Yayınevi tarafından yayınlandı


ISBN
975-405-151-8
Dil
Türkiye Türkçesi

Diğer baskılar


Etiketler: macera, fantastik, roman

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

Serdar Bekdas proxsmid zeynelabi hulayini volkanist
6 kişi

Okumak İsteyenler

Okumak isteyen bulunamadı.

Takas Verenler

hulayini
1 kişi
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski