Seni İzliyor Olacağım

Taylor Halstead; bir psikolog ve aynı zamanda başarılı bir radyo yapımcısıdır. Kuzeni Stephanie ile birlikte aynı evde yaşamaktadır. Taylor bir akşam evine geldiğinde, Stephanie nin erkek arkadaşı Gordon u evde bulur. Gordon un Taylor ile ilgili saplantılı fikirleri vardır ve bu fikirler giderek tehlikeli bir hal almaktadır. Aynı gecenin sabahında Stephanie ve Gordon hayatlarını kaybederler. Taylor un asıl kabusu yeni başlamaktadır. Gordon un ölmediğine ve kendisini izlediğine dair işaretler alır ama kimseye bunu kanıtlayamaz. Acaba Gordon gerçekten ölmüş müdür, yoksa bir başkası Gordon un yerini mi almıştır?

Taylor Halstead; bir psikolog ve aynı zamanda başarılı bir radyo yapımcısıdır. Kuzeni Stephanie ile birlikte aynı evde yaşamaktadır. Taylor bir akşam evine geldiğinde, Stephanie nin erkek arkadaşı Gordon u evde bulur. Gordon un Taylor ile ilgili saplantılı fikirleri vardır ve bu fikirler giderek tehlikeli bir hal almaktadır. Aynı gecenin sabahında Stephanie ve Gordon hayatlarını kaybederler. Taylor un asıl kabusu yeni başlamaktadır. Gordon un ölmediğine ve kendisini izlediğine dair işaretler alır ama kimseye bunu kanıtlayamaz. Acaba Gordon gerçekten ölmüş müdür, yoksa bir başkası Gordon un yerini mi almıştır?


Değerlendirmeler

değerlendirme
8 puan

Seni İzliyor Olacağım-Andra Kane

Orjina Adı:I'll Be Watching You Goodreads Puanı 5/3,81 Oan Andra Kane'nin okuduğum üçüncü romanı çok güzel bir polisiye gerilim idi.Kitabı baştan sona soluksuz okudum.Bu kadar gerilim ve maceranın içinde birde tutkulu aşk da vardı.Kitabın orjinal baskısında sayfa sayısı 432 bizim baskı ise 287 sayfa arada çok sayfa sayısı var ve ben kitabın sansüre mi uğradığını merak ettim..

Kitabı okurken kesintiyi sadece aşk sahnelerinin kısalığından şüphelendimsede bu kitabın okuma zevkini bozmadı..Çok güzel bir hikaye idi. Kitabı okurken kendimi bir an film izliyor hissine kapıldım..Bu güzel romanı bence bulabilen kesinlikle kaçırmasın..

Romanımızıdaki kadın kahramanımız Taylor Halstead bir psikolog ve aynı zamanda da bir radyo yapımcısı..Kuzeni Stephanie ile birlikte yaşamaktadır..Fakat Stephanie'nin erkek arkadaşı Gordon Mallory'nin dış görünüşü karizmatik olması Stephanie'nin gözklerini boyasada Taylor onun içindeki kötülüğü farketsede bunun tahmin edemeyeceği boyutta olduğunu anlayamamıştır..

Gordon kafayı inanılmaz bir şekilde Taylor'a takmıştır.Onu elde etmeye kesinlikle kararlıdıır..

Öyleki bir gece ona tecavüz etmeye kalkacak kadarda ileri götürür işi ama son anda başaramaz..

O gecenin sabahında da kuzeni ile birlikte bir tekne kazasında ölür..

Kuzeni ile çok yakın olan Taylor bu işten inanılmaz derecede etkilenir.Ama asıl kabusu yeni başlamaktadır.Her an her yerde izlendiğine dair bir şeyler hissettmektedir.BU öyle bir hale gelir ki yardım istemek zorunda kalır..Ve bu karışık dönemde uzun zamandır boş olan hayatına son derece çekici ve yakışıklı bir avukat Reed Weston.Ölen Gordon Mallory'nin ve holdinginin avukatı idi.Yıllardır iyi bir kariyer yapmıştı ama artık kendi bürosunu kurmak istiyordu.Gördüğü ilk andan itibaren Taylor'dan etkilendi.. Bu karşılıklı idi. Ama bundan rahatsız olan biri vardı ve taylor'dan oda çok etkilenmişti. Jonathan Mallory Gordon Mallory'nin ağabeyi ve ikizi idi..O da kafayı Taylor'a takmıştı oda onu izliyordu..

Çok severek okudum..Tavsiye ederim..İddia ediyorum bir an bile elinizden bırakamayacaksınız...

8 puan

Taylor psikologdur aynı zamanda radyo şovu vardır. Kuzeni Stephanie ile ev arkadaşıdır. Kuzeni ile ikisi tek çocuk olarak büyümüştür. Ekonomik yönden çok iyi yaşamış dadılar ile büyümüştür. Annesi sürekli seyahat etmiş babası ise takıntılı bir şekilde çalışmıştır. Taylor on bir yaşındayken de boşanmışlardır. Kuzeninde hayatı kendisinin ki gibi olmuştur. Aynı okula gidip birbirlerinin olmayan kız kardeşleri olmuşlardır. Hayatlarında dayanağa ihtiyaçları olmuştur. Taylor kuzenine hep yardım etmiştir. Birlikte yaşadıkları evlerine gittiğinde kuzeninin zengin, yakışıklı, züppe sevgilisi Gordon'u evde bulur. Kuzeni ile yolculuğa çıkacaklardır fakat kuzeni evde yoktur. Gordon sevgilisi için eşya almaya geldiğini söyler ve Taylor'a tecavüz etmeye çalışır. Kuzeni gelince de bayılana kadar boğazını sıkar ve geri geleceğini o zamana kadar kendisini izleyeceğini söyleyerek Taylor'un elini yatağa kelepçeleyip gider. Taylor saatler sonra kelepçesinden kurtulunca polisi arar. Gecede kuzenin olduğu Gordon'un teknesinin patladığını ve herkesin öldüğünü öğrenir.

Taylor tüm yaşamı boyunca kendi başına idare etmiştir. Kendisi ve başkalarının sorunlarıyla uğraşan güçlü biri iken şimdi kendisinin yardıma ihtiyacı vardır. Kuzeninin ölümünün üzerinden üç ay geçmiştir. Eğer kuzeni gelmemiş olsaydı Gordon istediğini yapar geziyi kaçırır ve kuzeni hayatta olurdu diye düşünür. Kabuslardan, suçluluk duygusundan kurtulamaz bu yüzden psikolojik destek alır. Gordon'un kendisini izleyeceğini söylemesi hem uyurken hem uyanıkken peşini bırakmaz. Gordon hala dışarda bir yerlerdeyse söz verdiği gibi kendisini izliyor olabileceğini düşünür.

Gordon'un şirketi yat kazasında ölen yatırımcılar ile ortaklık imzalamıştır. Taylor'un kuzenide bu yatırımcılardan biridir. Tüm yatırımcılar öldüğünden iş ortaklığının devam ettirilmesinin bir anlamı olmadığına karar verilir. Her yatırımcının hissesi alınacak imza verildikten sonra karşılığında çek verilecektir. Taylor görüşmeye gittiğinde orada avukat Reed Weston'da vardır. Bu iş Taylor'u şüphelendirse de çeki oyuncu olan kuzeninin anısına tiyatro geliştirme fonuna bağışlamak için kabul eder.

Reed Gordon'un ikizi Jonathan'ıda temsil eder. İkisi aynı okuldan mezun olmuştur ve ortaklardır. Reed suç savunmasında uzmandır. Artık kendi küçük seçkin yerini açmak ister. Taylor'un bir erkekle evde yalnız kalınca rahatsız olduğunu anlar. Korkusunu yenmesine yardım etmek ister. Hemen ona kapılır. Taylor'a savunma dersleri verir ve o hazır olana kadar yavaş gitmeye karar verirler.

Taylor'a izlendiğine dair mailler gelir. Peşinden biri gelir, yalnız uyumasını isteyen, nerede olduğunu sorgulayan gece telefonları gelir. Böylece ikilinin bu gizem ve duyguları ile uğraştığı bir macera başlar. Jonathan'da Taylor'dan hoşlanır ve oda Taylor'un peşindedir. Geçmişinden dolayı Jonathan'da iyi sinyaller vermez. Ayrıca Gordon ve Jonathan'ın kimsenin bilmediği gerçek babaları ve eşi de öldürülür. Herkesin katilin peşinde olduğu bir süreç başlar ve katil ise herkesi şok eder.

Katilin aktif olması, yer saat detayının sürekli belirtilmesi güzeldi. İkiliyi de, hikayelerini de sevdim. Keşke kısaltılmasaydı.


Baskı Bilgileri

400 sayfa


ISBN
9944414107

Etiketler: roman

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

Hayata devam Kayla_Oz CembeK Mirimo hulyami
9 kişi

Okumak İsteyenler

ranayıldız Carpe_Diem Only Sel_Res Canan
9 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski