Sen Yeter ki İste

Hiç kimse Alexandra Potter gibi yapamaz! Daily MirrorKeşke, metroda oturacak bir yer bulabilsem.Keşke, bugün şu bir paket dolusu şekeri yemeseydim.Keşke, hobileri arasında bulaşık yıkamak ve tek eşlilik olan bir adamla tanışabilsem!Keşke, ...Heather Hamilton devamlı bir şeyler diliyor. Öyle büyük şeyler de değil-dünya barışı veya Brad Pittin bir sonraki filminde kadın başrol oyuncusu olarak Heatherı istemesi gibi değil-, düşünmeden içinden geçirdiği, günlük, küçük dilekler. Ama onda bu şans varken bu fantazilerin asla gerçeğe dönüşemeyeceğini de biliyor.Ta ki bir gün, sokakta karşılaştığı bir çingeneden çiçek satın alıncaya kadarki hissi bu. (Uğurlu fundalar!)Çiçekle beraber saçının berbat olduğu günler geçmişte kalıyor, yakışıklı bir Amerikalı ‘ev arkadaşı ilanı için başvuruyor, Jamesle çıkmaya başlıyor...James ona çiçekler gönderiyor, yatakodası aktivitelerinde harika ve ‘seni seviyorum demekten de korkmuyor.Kısacası o bir Kusursuz Erkek.İyi de bu dileklerin gerçek oluşu bir şans mı, yoksa bir lanet mi acaba?İstediğinizi elde etmek sizi mutlu eder mi?Ve şey, ...gereğinden uzun önsevişme diye bir şey var mıdır? Uuups!Bu büyülü romantik komedide, Alexandra Potter tüm dilekleriniz gerçek olsaydı başınıza gelebileceklerden bahsediyor!Her zaman zeki, çoğunlukla eğlenceli ve asla sıkıcı değil.-HeatBeklenmedik olaylar ve sürprizlerle dolu, eğlenceli ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak bir kurgu.-OK!Okunması gerekli.-CompanyAlexandra Potter Bradford, Yorkshire doğumlu. Önceden Los Angeles ve Avustralyada yaşamış olan yazar Vogue ve Cleo dergilerinde çalışmış. Aynı zamanda İngiliz kadın dergileri Elle, More!, OK! ve Vogueda editörlük yapmış.Şu anda Londra Notting Hillde yaşıyor ve full-time yazarlık yapıyor.

Hiç kimse Alexandra Potter gibi yapamaz! Daily MirrorKeşke, metroda oturacak bir yer bulabilsem.Keşke, bugün şu bir paket dolusu şekeri yemeseydim.Keşke, hobileri arasında bulaşık yıkamak ve tek eşlilik olan bir adamla tanışabilsem!Keşke, ...Heather Hamilton devamlı bir şeyler diliyor. Öyle büyük şeyler de değil-dünya barışı veya Brad Pittin bir sonraki filminde kadın başrol oyuncusu olarak Heatherı istemesi gibi değil-, düşünmeden içinden geçirdiği, günlük, küçük dilekler. Ama onda bu şans varken bu fantazilerin asla gerçeğe dönüşemeyeceğini de biliyor.Ta ki bir gün, sokakta karşılaştığı bir çingeneden çiçek satın alıncaya kadarki hissi bu. (Uğurlu fundalar!)Çiçekle beraber saçının berbat olduğu günler geçmişte kalıyor, yakışıklı bir Amerikalı ‘ev arkadaşı ilanı için başvuruyor, Jamesle çıkmaya başlıyor...James ona çiçekler gönderiyor, yatakodası aktivitelerinde harika ve ‘seni seviyorum demekten de korkmuyor.Kısacası o bir Kusursuz Erkek.İyi de bu dileklerin gerçek oluşu bir şans mı, yoksa bir lanet mi acaba?İstediğinizi elde etmek sizi mutlu eder mi?Ve şey, ...gereğinden uzun önsevişme diye bir şey var mıdır? Uuups!Bu büyülü romantik komedide, Alexandra Potter tüm dilekleriniz gerçek olsaydı başınıza gelebileceklerden bahsediyor!Her zaman zeki, çoğunlukla eğlenceli ve asla sıkıcı değil.-HeatBeklenmedik olaylar ve sürprizlerle dolu, eğlenceli ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak bir kurgu.-OK!Okunması gerekli.-CompanyAlexandra Potter Bradford, Yorkshire doğumlu. Önceden... tümünü göster


Değerlendirmeler

değerlendirme
10 puan

Kitap mükemmeeel.Umarım yayınevi bu yazarın diğer kitaplarınıda basarlar.

7 puan

Eğlenceli;hafif bir kitap.Çik-lit sevenlere tavsiye edebilirim. Zaman zaman listeleri ve dilekleriyle Heather sizi bunaltabilir ama koca çenesiyle güldüreceği kesin.


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 435 sayfa
2008 tarihinde, Artemis Yayınları tarafından yayınlandı


ISBN
605-0058-08-6
Dil
Türkiye Türkçesi

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

hayriye Nazlıcan GLY Gisem brc.ay
26 kişi

Okumak İsteyenler

Hayata devam svgfyvz Only hatice_ hulyami
10 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski