Sadece Başbakan Okusun

Hayatı boyunca hiç kaybetmeyen tek adamım ben.Bir ölümsüz gibi yaşamayı başardığımı düşünüyorumve öleceğime hiç inanmıyorum; ama olur da bir gün ölürsem, benden bahsederken sakın ‘Hayatını Kaybetti. diye bir ifade kullanmayın;çünkü ben ölmüşsem asla hayatı kaybetmemişimdir.Ben ölmüşsem mutlaka ölümü kazanmışımdır.Dünyanın En Akıllı İnsanı Şimdi de‘Sadece Başbakan Okusun diyor!‘Sadece Başbakan Okusun kitabı Kashna Dahi Fabrikasının kurucusu, Dünyanın En Akıllı İnsanı Erdal Demirkıran tarafından yazarın 8. kitabı olarak kaleme alınmıştır. Yazarın ifadesine göre 2016 yılında yaşanmış gerçek bir hikayeden esinlenerek vücuda getirilen kitap, roman tadında yazılmıştır. Naravenya Cumhuriyetinin Başbakanı olan Barkudza, bir gün durduk yerde bir zarfın üzerinde ‘Sadece Başbakan Okusun yazan bir mektup alır, mektupta yazılanlar başbakanı çok etkiler. Bu yazışmalar esrarengiz bir şekilde tek taraflı olarak devam ederken, başbakan bambaşka bir insana dönüşür ve ülkesini dünyanın en muazzam gücü haline getirir. Kitapta trafikten teröre, ekonomiden dış politikaya kadar yüzlerce soruna, akla biraz fazla uygun çözümler sunan yazara,- Kitabınızı özetler misiniz?diye sorduğumuzda, - Bu kitap başbakana gelen o mektuptur!diye cevap vermiştir. Hikayesiyle büyüleyici bir etki bırakacağından hiç şüphe etmediğimiz bu kitap, içindeki 100ü aşkın akıl almaz projeyle de okuyucusunu şaşkına çevirecektir.Mart ayının 2.haftası piyasaya çıkacak olan, ‘Sadece Başbakan Okusun mevcut başbakana ya da bilinen herhangi bir başkana yazılmamıştır. Devlet yönetenlere yüzlerce yıl esin kaynağı olacağını düşündüğümüz bu kitap tüm insanlığa hitap etmektedir.Okuyanların vereceği iki tür tepki olacağını tahmin eden yayınevi yetkilileri sözlerini,- Eğer bu kitabı yöneticiler okursa, ‘Biz bunları neden yapmadık ya da yapmıyoruz? sorusunu soracak, kitabı yönetilenler okursa ‘Sahi bunlar neden yapılmıyor? diyerek şaşkına döneceklerdir.diyerek noktaladılar.

Hayatı boyunca hiç kaybetmeyen tek adamım ben.Bir ölümsüz gibi yaşamayı başardığımı düşünüyorumve öleceğime hiç inanmıyorum; ama olur da bir gün ölürsem, benden bahsederken sakın ‘Hayatını Kaybetti. diye bir ifade kullanmayın;çünkü ben ölmüşsem asla hayatı kaybetmemişimdir.Ben ölmüşsem mutlaka ölümü kazanmışımdır.Dünyanın En Akıllı İnsanı Şimdi de‘Sadece Başbakan Okusun diyor!‘Sadece Başbakan Okusun kitabı Kashna Dahi Fabrikasının kurucusu, Dünyanın En Akıllı İnsanı Erdal Demirkıran tarafından yazarın 8. kitabı olarak kaleme alınmıştır. Yazarın ifadesine göre 2016 yılında yaşanmış gerçek bir hikayeden esinlenerek vücuda getirilen kitap, roman tadında yazılmıştır. Naravenya Cumhuriyetinin Başbakanı olan Barkudza, bir gün durduk yerde bir zarfın üzerinde ‘Sadece Başbakan Okusun yazan bir mektup alır, mektupta yazılanlar başbakanı çok etkiler. Bu yazışmalar esrarengiz bir şekilde tek taraflı olarak devam ederken, başbakan bambaşka bir insana dönüşür ve ülkesini dünyanın en muazzam gücü haline getirir. Kitapta trafikten teröre, ekonomiden dış politikaya kadar yüzlerce soruna, akla biraz fazla uygun çözümler sunan yazara,- Kitabınızı özetler misiniz?diye sorduğumuzda, - Bu kitap başbakana gelen o mektuptur!diye cevap vermiştir. Hikayesiyle büyüleyici bir etki bırakacağından hiç şüphe etmediğimiz bu kitap, içindeki 100ü aşkın akıl almaz projeyle de okuyucusunu şaşkına çevirecektir.Mart ayının 2.haftası piyasaya çıkacak olan, ‘Sadece Başbakan Okusun mevcut başbakan... tümünü göster


Değerlendirmeler

değerlendirme
Profil Resmi
10 puan

Kesinlikle mükemmel bir kitaptı.

7 puan

Çok değişik fikirleri var bu erdal demirkıranın ya,ama hiçbirine yok bu olmaz çünkü şundan olmaz diyemiyosunuz :)

6 puan

Olması gereken 107 projeden bahseden eleştiri yerine değer katmayı örnekleyen bir paylaşım.
Meğer ülkeyi deliler yönetmiş.Bi dondurma parası be abi!

8 puan

Kitap inanılmaz harika.. O ütopya daha iyi anlatılamazdı sanki. Mantıkdışı şeylerin yorumunu yapmak dahi istemiyorum çünkü adı üstünde ütopik bir eser bu ve layıkıyla da aktarılmış bize anlatılmak istenen. Eski kitaplarındaki fikirlerinden bazılarını da eklemiş bu kitaba. Mesela hız limitini =) Güzel denk getirmiş daha iyi olamazdı diyorum.


Baskı Bilgileri

584 sayfa


ISBN
9789756197073

Etiketler: roman

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

sarevenüs
1 kişi

Okumuşlar

nunaka spolitic Fatih Özlem dereli Hilslatur
107 kişi

Okumak İsteyenler

spolitic farukozcan Banyodayim GökhanTR Weasleyhead
17 kişi

Takas Verenler

Takesso vagus
2 kişi
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski