Melekler Erkek Olur

Gizli bir şey yapıyordum ve korkuyordum, karımdan, çocuklarımdan, patronumdan, arkadaşlarımdan, iş arkadaşlarımdan, kısaca bana sahip olan, hayatımı zorlaştırma, hatta karartma potansiyeline sahip herkesten, tek tek ve toplu olarak hepsinden.

Gizli bir şey yapıyordum ve korkuyordum, karımdan, çocuklarımdan, patronumdan, arkadaşlarımdan, iş arkadaşlarımdan, kısaca bana sahip olan, hayatımı zorlaştırma, hatta karartma potansiyeline sahip herkesten, tek tek ve toplu olarak hepsinden.


Değerlendirmeler

değerlendirme
Profil Resmi
7 puan

Bazı yazarları tanımlamaya çalışmak, ölü bir tanım yapmayı kabullenmek anlamına gelir. Modern desen sırıtır, post-modern desen olmaz, çeviri kokuyor desen yakışık almaz, hafif kitaplar yazıyor desen haksızlık olur, içeriği iyi desen hiç değil... Tam da böyle bir yazardır bana göre Hamdi Koç. Üslubundaki rahatlık hayatına da yansımış olmalı ki bir kitabını okuduktan sonra hepsini okumuşçasına anlayabilirsiniz diğerlerinde kuracağı yapıyı ve ortalama dili. Bu yönüyle tembel olsa da popüler olmuş birçok yazardan daha kallavi kitapları vardır.

Çok daha iyi kitaplar yazabilecekken bu kadarıyla yetinmiş bir yazardır kanımca Hamdi Koç. Kötü yazar değildir, ama hayatını edebiyata adamış da değildir. "Ben bu kadarım arkadaş." deyip yazar. Gelgelelim bugün piyasada çoksatar olmuş kitapların çoğunluğu "Melekler Erkek Olur"dan daha iyi kitaplar değildir.

6 puan

Beyni ile libido oranının doğru oranda artması daha doğrusu öyle olduğunu sanması başkahramanı olduğundan daha sefil göstermiş.Sizin empati yeteneğiniz yok sorun bu Murat Bey diyorum.Zira olsa da nöronları iki bacak arası işleyen birinden de empati beklenemez.Hala kendini aklamaya çalışıyorsun.Kırk yaş üstü bir adam,o yaşa gelene dek fedakarlıkta zirve yapmış çocuklarının anası...
Evlenme o zaman kardeşim.Evlenirken idrak edemiyor musun bir gün kadın kırışacak,peşinden seni toplarken kendini hırpalayacak sonra karşına üç kuruşluk karakter çıkacak sende kendini aklamaya çalışacaksın.Kabul et işte sen adi adamın birisin.

Velhasıl kesinlikle okuyunuz.Üslup konusunda üzerine tanımadığım bir deneyim oldu.Ve okuyucuya ciddi bir sinir bunalımı yaşatır.

11 yıl, 2 ay
6 puan

Tarzını İnci Arala çok yakın buldum, ama erkek gözünden anlatılıyor hikaye. Ana karakterin iç dünyası ,duygusal problemleri akılda yer ediyor.

Profil Resmi
10 puan

Eğlenceli ve zeki olan ana karakterin kariyer hayatına imrenebileceğiniz bir çırpıda okunabilecek hoş bir kitap.

4 puan

Bir erkegin gozunden, 40-50 li yaslar arasini, karisi ile olan iliskisini, onu aldatis nedenlerini ve hayatla yuzlesmesini okumak cok enteresan olabilir diye dusunmustum. Ama maalesef bekledigimi bulamadim, cok yuzeyseldi....


Baskı Bilgileri

305 sayfa


ISBN
9789754588873

Diğer baskılar


Etiketler: diğer, çağdaş roman

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

kalkedon123
1 kişi

Okumuşlar

Vishnu tunceryaver Ömür Tekince Gaye1212 serveha
65 kişi

Okumak İsteyenler

helen sezgi Merve Kunak beyzaaa funda kolukısa Cılek
7 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski