Laura 1 Aventerra`nın Sırrı

Laura Leander, yaşıtlarından pek de farklı olmayan bir genç kızdır. Onüçüncü yaşgününde, kendisine son derece özel bir sorumluluk verildiğini keşfeder: İyi ile Kötünün ezeli mücadelesinde Lauraya önemli bir rol biçilmiştir.Karanlığın Güçleri tarafından Aventerra gezegeninde çalınan İlham Kasesinin peşinde tehlikeli bir yolculuğa çıkar Aventerra, zamanın başlangıcından beri var olan, bizim dünyamıza paralel bir dünyadır. Bu dünya, insanlığın bütün efsanelerinin, peri masalları ve fantezilerinin yuvasıdır. Bütün bu masalsı yaratıklar Işık ile Karanlıkın sonsuz mücadelesinin içine hapsolup kalmıştır. Laura İlham Kasesini bulup Aventerraya götürebilecek tek kişidir. Eğer bu görvi başarıyla sonuçlandırırsa, Işığın Koruyucusu Elysionun ölmesini engelleyebilecek ve böylece Kara Prens Borboronun önderliğindeki Karanlık Güçlerın Işık ve İyilik üzerinde egemenlik kurmasını önleyebilecektir. Profesör Morgenstern, Mary Morgair ve Percy Vaiantın yardımıyla Laura, zihin okuma, telekinesis ve rüyada yolculuk etme gibi olağanüstü becerelir kazanır. Başarı artık Lauranın korkularının üstesinden gelmesine bağlıdır. Ancak o zaman kendisine biçilen büyük ve tehlikeli görevi yerine getirebilecektir. Cüce devlerin sonuncusu Attila Morduk, Portak, kurt kadın Silva, ve sadık refakatçi, fısıldayan sis Rauenhauch bu tehlikeli serüvende Lauraya yardım ederler. Kötücül güçler de boş durmamaktadır. Gece elfi Albin Ellerking, şimşir ağacının korkunç köpekleri Dragan ile Dragur ve Zalim Taş Şövalye Karanlık Güçlerin Işıka karşı zaferini sağlamak için hiçbir kötülükten kaçınmazlar.

Laura Leander, yaşıtlarından pek de farklı olmayan bir genç kızdır. Onüçüncü yaşgününde, kendisine son derece özel bir sorumluluk verildiğini keşfeder: İyi ile Kötünün ezeli mücadelesinde Lauraya önemli bir rol biçilmiştir.Karanlığın Güçleri tarafından Aventerra gezegeninde çalınan İlham Kasesinin peşinde tehlikeli bir yolculuğa çıkar Aventerra, zamanın başlangıcından beri var olan, bizim dünyamıza paralel bir dünyadır. Bu dünya, insanlığın bütün efsanelerinin, peri masalları ve fantezilerinin yuvasıdır. Bütün bu masalsı yaratıklar Işık ile Karanlıkın sonsuz mücadelesinin içine hapsolup kalmıştır. Laura İlham Kasesini bulup Aventerraya götürebilecek tek kişidir. Eğer bu görvi başarıyla sonuçlandırırsa, Işığın Koruyucusu Elysionun ölmesini engelleyebilecek ve böylece Kara Prens Borboronun önderliğindeki Karanlık Güçlerın Işık ve İyilik üzerinde egemenlik kurmasını önleyebilecektir. Profesör Morgenstern, Mary Morgair ve Percy Vaiantın yardımıyla Laura, zihin okuma, telekinesis ve rüyada yolculuk etme gibi olağanüstü becerelir kazanır. Başarı artık Lauranın korkularının üstesinden gelmesine bağlıdır. Ancak o zaman kendisine biçilen büyük ve tehlikeli görevi yerine getirebilecektir. Cüce devlerin sonuncusu Attila Morduk, Portak, kurt kadın Silva, ve sadık refakatçi, fısıldayan sis Rauenhauch bu tehlikeli serüvende Lauraya yardım ederler. Kötücül güçler de boş durmamaktadır. Gece elfi Albin Ellerking, şimşir ağacının korkunç köpekleri Dragan ile Dragur ve Zalim Taş Şövalye Karanlı... tümünü göster


Değerlendirmeler

değerlendirme
Profil Resmi
9 puan

Hoşuma giden bir kitaptı. Ama 10 yıldızlık mükemmel bir kitap değildi. Dikkat edin, sadece mükemmel olmadığını söylüyorum. Bu kitabın çok güzel olduğunu değiştirmez.

9 puan

Çok beğendiğim bir seriydi :)

Profil Resmi
10 puan

Önce çocuk kitabı gibi geliyor.. Ama daha sonra sizi büyülüyor..
Fantastik kitap okuyucuları için şiddetle önerdiğim bir kitaptır...


Baskı Bilgileri

491 sayfa


ISBN
9789752730281

Etiketler: fantastik roman

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

ilaydaalyanak Taranis ekhobiaS Hilslatur Tuğçe Üner
36 kişi

Okumak İsteyenler

sercan çelik iroshjum Melissa Cassandra Jackson desert_Rain Trueblue
5 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski