Cazibe (Savannah #1)

Şüpheci... Seksi... Havalı...Eğlenceli...
Publishers Weekly
Savannahın Gölgeleri serisine Anita Blakes fanları gerçekten âşık olacak.

Şüpheci... Seksi... Havalı...Eğlenceli...
Publishers Weekly
Savannahın Gölgeleri serisine Anita Blakes fanları gerçekten âşık olacak.


Değerlendirmeler

değerlendirme
9 puan

Yetişkin bir vampir serisi…
Kitabın başında sıkılsam da (ilk 50 sayfa civarı) sonrasında bayağı sardı.
Kitap iki vampir üzerine kurulu: William ve Jack. Ayrıca kitap bir William’ın ağzından bir de Jack’in ağzından anlatılmakta. Bu nedenle okurken başlarda biraz zorluk çektim. Daha sonra ise sayfalar ilerledikçe olaylara o kadar kaptırmışım ki kendimi bazen hikaye William’ın mı Jack’in mi ağzından anlatılıyor diye birkaç sayfa başa dönmek zorunda kaldım. Hikayeye gelince;
William: Beş yüz yıllık bir vampir. Bu vampir yaşamı boyunca tek dönüştürdüğü vampir oğlu Jack ve kendisini dönüştüren vampir babası Reedrek’e düşman.
Jack: 140 yıldır vampir ama vampirlik hakkında neredeyse hiç bir şey bilmiyor. Çünkü vampir babası William ona bir şey anlatmıyor. William her ne kadar Jack’in bilgisiz olmasını Jack için yarar sağlayacağını düşünse de oğlu buna katılmıyor.
Reedrek: William’ın vampir babası ve aynı zamanda düşmanı. William’ı ele geçirmek ya da yok etmek için Jack’i kullanmakta kararlı.
Olaylar Reedrek’in kendisini belli etmeye başlaması ile başlıyor ve ondan sonra dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. Çok güzel fantastik bir kitaptı. Ben beğenerek okudum. Şekil değiştiren insanların ve vodoo büyüleri yapan büyücülerin olması hikayeye ayrı bir tat katmıştı.
Keyifli okumalar!!!

4 puan

serinin 4 kitabını da okudum ama anladım ki beşinciye tahammül edemiceğim için bıraktığım bir seriydi william olmasa 4 puanıda haketmiyor ya

9 puan

BAYILDIM...harika bir seri.... kesinlikle okunmalı.... yetişkin fantastik serisi arayanlar seriyi kaçırmasın :))

5 puan

Kitabı bitirebilenleri tebrik ederim. 115'den sonra devam edemedim. Belki tek ağızdan anlatsa olurdu ama 2 kişi yordu anlatım da sıkıcı olunca. İlerleyen zamanlarda bir kez daha okumayı deneyeceğim.

Profil Resmi
4 puan

anlatım kötü, karakter çok bir an ne olduğunuzu anlamadan bir ton karakter içine düşüyorsunuz.. kim kimin yemeğiydi kaçıyor arada. hızlı ilerliyor ama bu hız içindeki karmaşadan çıkamayıp kendim karışıp bıraktım kitabı. çok bi heyecan vaad etmedi benim için

10 puan

Savannah'ta yaşayan iki vampir vardır. Biri Jack diğeri babası yani onu vampir yapan babası William'dır.
William'ı vampir yapan yani babası Reedrek ile düşmanlardır. William'ın yıllar önce tanıştığı bir voodoo rahibesi bir tılsım yapmıştır. William bunu Reedrek tehlikesine karşı Jack'e vermiştir.
Reedrek'te William'ın damarlarında ki voodoo kanıyla ilgilenir. Vodoo kanının vampirleri nasıl etkilediğini,değiştirdiğini öğrenmek ister. İkili ile bir mücadeleye girer. Reedrek William ile savaşında Jack'i kullanmaya çalışsa da Lalee adında ki vodoo büyücüsünün de yardımıyla Jack ve William mücadeleyi kazanabilirler.

Bu kitaptaki vampirlerin özellikleri farklı. Aynada yansımaları yok,davet edilmeden bir eve giremezler,içecekleri içebiliyorlar sadece çiğ et yerler,gündüz tabutta uyurlar,bir dişi vampir erkek vampirlerle birlikte oldukça o oranda güçlenir.

Güzel kitaptı. Seriyi beğendim.Başlar biraz sıkabilir ama devam edince güzel olduğu kesinlikle anlaşılacaktır.


Baskı Bilgileri

460 sayfa
Nisan2011 tarihinde, Sonsuz Kitap tarafından yayınlandı


ISBN
9786053841548

Etiketler: roman

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

foreveraloneworld
1 kişi

Okumuşlar

hayriye deco gaiptekises brc.ay gamze_lee
82 kişi

Okumak İsteyenler

sLn Carpe_Diem Canan ZeynepStyles hulyami
26 kişi

Takas Verenler

*juju* TimeLady Feanor
3 kişi
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski