Aşkına Talibim

Christian Llevanth kesinlikle sıradan bir adam değildir. Çok yakışıklıdır; üstelik kendisine kalan büyük bir mirasla devraldığı bir ünvanı vardır. Ancak intikam peşinde olduğu için, yeni hayatının tadını çıkaramaz. Tek amacı, annesinin ölümüne neden olduğuna inandığı Massingale düküyle yüzleşmektir. Ta ki dükün güzeller güzeli torunu Leydi elizabeth ile karşılaşıncaya kadar...

Leydi Elizabeth, dans edelim mi?

Christian Llevanth kesinlikle sıradan bir adam değildir. Çok yakışıklıdır; üstelik kendisine kalan büyük bir mirasla devraldığı bir ünvanı vardır. Ancak intikam peşinde olduğu için, yeni hayatının tadını çıkaramaz. Tek amacı, annesinin ölümüne neden olduğuna inandığı Massingale düküyle yüzleşmektir. Ta ki dükün güzeller güzeli torunu Leydi elizabeth ile karşılaşıncaya kadar...

Leydi Elizabeth, dans edelim mi?


Değerlendirmeler

değerlendirme
6 puan

Tipik historical türünde bir eserdi..Aşk,romantizm ve tutku bu tür kitaplarda daha bir güzel anlatılıyor...Karen Hawkins'in ülkemizde yayınlanan ilk romanı ama yazar ülkesinde çok tutulan gözde yazarlardan..Bizim eserlerini zevkle okuğumuz Julia Garwood.j.Quin.Lisa KEYPAS gibi yazarlar kadar tanınıp seviliyor..Eminim ki tanıştığımız romanından daha iyi kitapları vardır.. Ne diyelim Epsilondan devamını bekliyoruz...

7 puan

Christian James Llevanth Westerville vikontu aynı zamanda Centilmen James adında meşhur bir hayduttur. Sadece en dolgun ceplerin yolunu keser.Kazandığı şöhret ve servet dışında haydutluk yapmayı fazlasıyla sevmiştir. Ona daha çok zevk veren kendisinden zengin,cemiyet tarafından daha güçlü görünen birisinin hakkından gelmesiydi. Adeta babası gibi soğuk,ilgisiz biri karşısında zafer kazanıyordu. Ayrıca yaşadığı özgürlüğü,heyecanı,kadınların ilgisini de sever.Babası onu ve abisini kabul etmemiştir. Annesi hapse düşüncede yardım etmemiş bakıcıları da onları çeteye satmıştır.Çok fazla zorluk,yoksulluk çekmişlerdir.Babası varis doğurması için genç bir kadınla evlenmiş ama varisi olmamıştır. Mal varlığı uzak akrabalarına kalmasın diye ölüm döşeğindeyken belgeleri toplayıp sahte bir şahit bulup annesiyle evlilik düzenlemiştir. Yalancı şahitlerle onu ve abisini yasal varisi olarak ilan etmiştir. Böylece umursamayıp,tanımadığı çocuklarıyla soyunun devamını sağlamıştır. Abisinin eşi skandalından dolayı unvana uygun görünmediğinden abisi her şeyi ona devretmiştir.
Annesinin katilini bulmak ister. Annesine ihanet eden Massingale Dükü'ne ulaşmak ister.Dük annesini bir hücrede ölüme terk etmiş. Annesi de hücrede yalnız,itibarını kaybetmiş halde ölmüştür. Annesine yapılan yanlışı düzeltmek için yirmi yıl beklemiştir ve intikam almaya kararlıdır.Dük münzevi biri olduğundan torununa ulaşıp aileye girmeye kararlıdır.

Dük ise biricik torunu Elizabeth'in evlenmesini istediğinden yirmi beş yaşında olmasına rağmen takdim edilmesine karar verir. Beth yaşı geçtiğinden maskara olacağını düşünse de büyükbabasının son isteğini yapmak ister. Onu kırmayı istemez. Tek bir sezon için anlaşırlar. büyükbabasını üzmemek,mutlu etmek için eş arıyormuş gibi yapabileceğini düşünerek bunu kabul eder. Evlenmeyi kesinlikle istemez. Tek istediği dilediği gibi seyahat edip,yeni maceralara atılmaktır. Bu yüzden taliplerini kaçırmak için elinden geleni yaparken karşısına çıkan Christian işleri değiştirir.

Christian'ın ajanlarının ona verdiği bilgiye göre Beth büyükbabasına arkadaşlık etmekten başka bir şey yapmayan,kitap düşkünü,uysal,utangaç biri olmalıydı. Ama beklediği gibi çıkmaz tam tersi güzel,cazibeli,hayat dolu bir kadınla karşılaşır. Beth'i görür görmez de çok etkilenir.Hiçbir kadından o kadar etkilenmemiştir.Ama son istediği bir eştir. Aşık olmak bir zayıflıktı ona göre. Beth'e teslim olup hayatına ve kalbine kabul etmemeliydi o en büyük düşmanının torunuydu ama hiçbir şey planladıkları gibi gitmez ve ikili duygularına karşı koyamaz.

Kitap kötü değildi ama farklı da değildi.

7 puan

Yazarın ilk olarak sen kimseyi sevemezsin kitabını okumuş ve bayılmıştım.O kitabın ardından bunu okuyunca hayal kırıklığına uğradım.Sırf kitabın bazı bölümlerini sevdiğim için 7 verdim.Bence okumak istiyorsanız beklentinizi düşürün.


Baskı Bilgileri

334 sayfa


ISBN
9789944822794

Etiketler: roman

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

nill35 Serap_Köksal hulyami keskinek Hanife Albayrak
99 kişi

Okumak İsteyenler

Seher gmystery Sedaslan sydney Melissa Cassandra Jackson
11 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski