Aşka Davet (Windham, #4)

Noel'deki büyük aile buluşmasından önce tek başına birkaç gün geçirmek için Londra'daki malikâneye giden Leydi Sophie'yi büyük sürprizler beklemektedir. Kendini gayrimeşru bir bebek ve hakkında hiçbir şey bilmediği çekici bir adamla baş başa bulan Sophie için karmaşık duygulara teslim olduğu çelişkilerle dolu bir süreç başlar.

Terk edilmiş bir bebeğin birleştirdiği bu iki insanın mühim sırları vardır. Bu sırlar ya bir ayrılığın ya da yeni bir umudun başlangıcı olacaktır...

Noel'deki büyük aile buluşmasından önce tek başına birkaç gün geçirmek için Londra'daki malikâneye giden Leydi Sophie'yi büyük sürprizler beklemektedir. Kendini gayrimeşru bir bebek ve hakkında hiçbir şey bilmediği çekici bir adamla baş başa bulan Sophie için karmaşık duygulara teslim olduğu çelişkilerle dolu bir süreç başlar.

Terk edilmiş bir bebeğin birleştirdiği bu iki insanın mühim sırları vardır. Bu sırlar ya bir ayrılığın ya da yeni bir umudun başlangıcı olacaktır...


Değerlendirmeler

değerlendirme
2 puan

Önceki kitaba göre hayal kırıklığıydı.Basit ama değişik bir historical roman konusu vardı. İkilimizin bebeğe bakarken yaşadıkları güzel aktarılmıştı. Karakterleri sevdim aşklarına da inandım bunlar güzel yönler ancak kitap aceleyle yazılmış gibi geldi bana. Karakterler hemen birbirine aşık oldular.Olaylar yavaş yavaş gelişse daha zevk alabilirdim.

5 puan

Okurken sıkıldığım zar zor bitirdiğim kitaplardan birisiydi.Kitabın baştan itibaren 250 sayfası abartısız bebek Kit'le uğraştılar. Yok gaz çıkardı, yok kustu, yok altını pisletti :(( bebeklerden nefret edesim geldi valla. Allahtan kardeşleri geldi de kitap bir şeye bir şeye benzedi. Üzgünüm ama bu da kitabı kurtarmaya yetmedi..

7 puan

Bebekli kitaplara dayanamıyorum valla ne yalan söyleyeyim :D

8 puan

Serinin ilk kitabından daha akıcı bir çevirisi vardı bana göre. Konusu da oldukça hoştu ama serinin birinci kitabından sonra dördüncüyü niye başka bir yayınevi çıkardı anlamadım en azından martı neden 2. kitabı çıkarmamışta 4 e atlamış. Dük ve düşesin sanırım iki kısa hikayeleri var ayrı olarak keşke onlarıda okuma fırsatımız olsaydı ki olmayacak kesin bence. Serinin 2. ve 3. sünü geçtim bir umut 5. yi bekleyeceğim. Arada bir bu kimdi diye -ki maalesef diğer kitaplar çıkmadığından dolayı- durup bakmasaydım daha iyi bulabilirdim belki de.

5 puan

Yazarın kalemine hiç ısınamadım.😣Ayrica ilk kitapta oldugu gibi bunda da olay falan yoktu.Hikaye düz bir sekilde devam etti.Büyük konuşmak istemiyorum ama elimdeki son kitabi da okuyup yazara veda edeceğim.Okumak istiyorsaniz pek bir şey beklemeyin derim.😩

4 puan

Allah'ım sonunda bitti. Çok şükür. ..

6 puan

kitap çok zorlama olmuş sanki ya ,ana karakterler kenarda durmuş abiler, baba, anne Vim ve Sophie'ye ne yapmaları gerektiğini söylüyor anlamadım gitti .onlardan fazla konuştu diğerleri.

Vim çok çabuk vazgeçti Sophie'den .hemen bi bırakış vazgeçiş .insan bi balolarda kuytuya çeker bee.

Sophie de evde kalmış mı kalmamış mı anlaşılmadı bana göre .ama demek ki kalmış :)

3 puan

Wilhelm Charpentier son on beş senesini ticaret amacı ile deniz seyahati yaparak geçirmiştir. Amcasının varisi olan bir barondur. Bir gün kucağında ağlayan bir çocukla duran Sophie'nin yardımına gider.

Sophie Windham Moreland dükünün kızıdır. Yardıma muhtaç tüm hayvan ve insanlara yardım eden fazlasıyla duyarlı,aklı başında biridir.Şimdiye kadar hiçbir erkek ilgisini çekmemiştir. Noel arifesinde yardımcılarından biri çocuğunu ona bırakıp kaçınca ne yapacağını şaşırır. Kandırıldığını anlamasını sağlayan ise Vim olur. Vim onların güvenli bir şekilde evlerine götürür. Bebek bakımı konusunda fazlasıyla bilgisi olduğundan Sophie'e nasıl altını değiştireceğini,bakımını yapacağını öğretir. Sophie'de evde yalnızdır ve ondan kalıp kendisine yardım etmesini ister. Zaten şiddetli kar yağdığından Vin teklifi kabul eder. Böylece Noel arifesinde birbirini hiç tanımayan ikili bir bebekle birlikte yalnız kalır.

İkisi de birbirinin unvanlarından habersiz birkaç gün geçirir ve Sophie'nin abileri ortaya çıkınca gerçekleri de öğrenirler. Abileri Vin'i düelloya davet etmez. Kardeşlerinin kendilerine yaptığı iyiliklere teşekkür olsun isterler. Kardeşlerinin aşık olduğunu da hemen anladıklarından yakınlaştırmaya çalışırlar. Vin'den ona teklif denilirse bir teklifte gelir fakat Sophie bunu kim olduğunu öğrendikten sonra görev bilinci ile yapılan bir teklif sanar ve kabul etmez. Zorda olsa sonunda her şey yoluna girer.

Kitap sayesinde bebek bakımı ile ilgili her şeyi öğrendik. Yarısı zaten bebeğe bakmaları ile geçti kalan yarısında da bebek var zaten. Vin asla doğru düzgün bir teklif yapmıyor aileleri bile diz çöküp teklif ettin mi hediye yağmuruna tuttun mu diyor. Onda iş yok onun için bebeğin kirli bezlerini değiştirip.baktım diyor. Böyle duygularını anlatmada beceriksiz bir adam daha görmedim. Kızın abileri resmen al götür dedi ama onda tık yok.Neyse ki zorla el birliği ile adamı harekete geçirebildiler. Birde sürekli Sophie çok duyarlı dediler durdular sıktı artık. Okurken çok sıkıldığım kitaplar arasına girdi bile.

8 puan

Yorum İçin: http://gamzeninkitapdunyasi.blogspot.com.tr/2015/04/aska-davet-grace-burrowes-yorum.html#more


Baskı Bilgileri

480 sayfa
Ekim2013 tarihinde, Martı Yayınları tarafından yayınlandı



Diğer baskılar


Etiketler: aşk, historical romance

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

ranayıldız Carpe_Diem Kayla_Oz mucdem Şeyda
37 kişi

Okumak İsteyenler

Sevgi06 Briseis Only better Veronika
8 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski