Aşk Başka Evde

Kitap açıklaması henüz eklenmemiş.


Değerlendirmeler

değerlendirme
7 puan

bu yazarın kitabını ilk defa okudum. değişik, anlatım dili basit, anlaşılır. fakat konuyu anlatma şekli ise açıkçası biraz sıradan geldi. zamanın en büyük sorunlarından birine değinmiş ve çok da iyi etmiş fakat sonuca varamamış gibi sanki, yada bir okur olarak bana öyle hissettirdi. yani ne yardan, ne serden gibi bitti.

8 puan

Sinan Akyüz'ün okuduğum kitapları içerisinde en iyisiydi.
Oldukça sürükleyiciydi ve insanın kendini sorgulamasını sağlıyor.
Asla asla deme...

6 puan

Kitabın girişi biraz dramatik olmuş,ilk sayfalarda Fadiş'in hastalığı, bunalımlı hayatı ne alaka dedim yani daha ilk sayfadan bu derece acıya ve drama boğmasaydı yazar da bir kendimize gelseydik :)

Fadiş karakteri, esas kızımız Eylül'ün en yakın arkadaşı,hatta Fadiş' in gazetelerin üçüncü sayfasına çıkacak bir hayatı olmuş ama gel gör ki Eylül bunu benimle birlikte öğreniyor :)

Kitap düşündüğüm gibi değildi, ben iki insanın zor ama tutkulu aşklarını okumayı beklerken,karşıma, erkek ve kadın ilişkileri üzerinden bolca dem vurmuş, verdiği örneklerle ve beylik laflarla,olayın farklı bir boyutunu anlatan bir kitap çıktı.

Gerçi bu kitaba bakarsan iki cinste birbirinden uzak durmalı, erkekler ne istediğini bilmeyen, gözü dışarıda,parmağına yüzüğü takınca yüz seksen derece dönen,hayatının büyük bir kısmını çocuklarına adadığı için,eşlerini aldatılmaya layık bulan bir insan türü, kadınlar da sürekli şikayet eden, onları yontmaya çalışan, sürekli ağlayıp zırlayan ve başarısız olmaya mahkum birer kurban :)

Kitapta erkeklerle ilgili çoğu zaman nokta atışı yapıldığını düşünsem de bazen biraz abartmıyor mu yazar diye düşünmeden edemedim ama sonra yazarın bir erkek olduğu geldi aklıma ve bu durumda ben kim oluyorum ki :))

Eylül kızımız 27 yaşında, büyük bir şirketin halkla ilişkiler bölümünde çalışıyor,bana göre tuhaf bir arkadaş çevresi var,fazlaca dertli, sürekli şikayet eden,hayatın içinde boğulmuş ( bir ara bende boğulacaktım çökmüş hallerinden) insanlardan oluşuyor,erkekler konusunda tam bir profösör olan bu kadınların çoğu aldatılmış,hiç mutlu olamamış ve suçu az da olsa kendilerinde de aramaktansa karşı cinse vur abalıya cinsinden saldırgan bir tutum sergileyen tipler :)

Saruhan beyimiz 44 yaşında zamanında aşık olduğu kadınla evlenmiş, boyunca iki oğlu ve küçük bir kızı olan, üç çocuk babası bir adam, kendisi ne yardan ne serden vazgeçen,evdeki kadının kulağına aşk sözleri fısıldarken, bir yandan da diğer kadını idare eden bir zavallı bence, neymiş Eylül'e aşıkmış pehh, bence en çok kendisine aşıktı ..

Kitabın bence en akılda kalacak sayfaları ....

Devamı

http://gulunkitapligi.blogspot.com.tr/2015/06/ask-baska-evde-yorum.html?spref=fb

5 puan

Türk kızlarımız , kadınlarımız okuyunuz.

3 puan

Okuduğum en zayıf kitaplardan biriydi; elbette her kitap gibi okunabilir.

Profil Resmi
6 puan

okurken sayfalarını yırtmak istediğin kitap o saruhan nasıl kanı bozuk bir adam seviyorsun eylülü anladık ama karını da seviyorsun. Eylül cahil olmayan bir kadın aşkın acizliğine kendini kaptırdığı için çok üzüldüm

8 puan

Metres gibi hissedenlerin okuması gereken güzel bir kitap.


Baskı Bilgileri




Diğer baskılar


Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

Okumuş kimse bulunamadı.

Okumak İsteyenler

caglayano
1 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski