Allah ile Aldatmak

Kuran'ın, Allah ile aldatılmayın! ihtarında bulunmasına rağmen Türk halkı, dinine olan derin saygısı yüzünden Allah ile aldatılıyor. Allah ile aldatmanın rantından en büyük terör örgütleri bile yararlanıyor. PKK'nın başı, yandaşlarına şu talimatı veriyor: Peygamberler şehri Urfa'ya ilahiyat akademisi kurun! Allah ile aldatmak; dini; çıkar, koltuk, baskı, egemenlik aracı yapan bir sanayi koludur. İşin esası bakımından ne dini vardır ne de imanı. Onun dini-imanı, Tanrısı, ibadeti hep çıkarı ve hesabıdır. Allah ile aldatanlar dokunulmaz, eleştirilmez bir ‘tahakküm teolojisi oluşturmuşlardır. Türkiye'de bu teolojiyi egemen kılmak istiyorlar ve bunda büyük ölçüde başarılı olmuşlardır. 'Bu bir Haçlı-İngiliz siyasetidir. Atatürk bu şeytanî siyaseti, ta 1920'de Müslüman dünyaya tanıtıyor; İngilizlerin siyasetinin ‘İslam'ı İslam'la yok etme siyaseti olduğunu ilan ediyor. Allah ile aldatma zulmünün en ağırları kadın ve kadın hakları konusunda işlenmektedir. Türkiye'de bugün kadın, özellikle örtünme meselesinin istismarı aracılığıyla, Allah ile aldatan zümrelerin temel sömürü aracı olarak öne çıkarılmaktadır. Türkiye'de sosyal devleti çöküşün eşiğine getiren sebeplerin başında Allah ile aldatanların yarattığı ‘sadaka kültürü ve bu kültürün yarattığı ‘sömürü merhametçiliği gelmektedir. AKP iktidarı bu yıkıcı sebebin saltanat dönemini temsil etmektedir. Allah ile aldatanlar, iane çadırlarıyla yetinecek bir toplum özlemektedirler. BOP'un temel hedefi, Ortadoğuda İsrail'den daha büyük devlet bırakmamaktır. Yaşadığımız günlerin ABD ve AB'sinde, Türkiye ile ilgili ilk hedef Türk Ordusunu etkisizleştirmek olarak dikkat çekiyor. Laikliğe saldırıyı emperyalizmin Haçlı kurmayları kotarıyor. Müslümanlar burada sadece taşeronluk yapmaktadır. Türkiye'yi Allah ile aldatma zehrinin panzehiri ancak İslam'ın gerçeği içinden çıkarılabilir.

Kuran'ın, Allah ile aldatılmayın! ihtarında bulunmasına rağmen Türk halkı, dinine olan derin saygısı yüzünden Allah ile aldatılıyor. Allah ile aldatmanın rantından en büyük terör örgütleri bile yararlanıyor. PKK'nın başı, yandaşlarına şu talimatı veriyor: Peygamberler şehri Urfa'ya ilahiyat akademisi kurun! Allah ile aldatmak; dini; çıkar, koltuk, baskı, egemenlik aracı yapan bir sanayi koludur. İşin esası bakımından ne dini vardır ne de imanı. Onun dini-imanı, Tanrısı, ibadeti hep çıkarı ve hesabıdır. Allah ile aldatanlar dokunulmaz, eleştirilmez bir ‘tahakküm teolojisi oluşturmuşlardır. Türkiye'de bu teolojiyi egemen kılmak istiyorlar ve bunda büyük ölçüde başarılı olmuşlardır. 'Bu bir Haçlı-İngiliz siyasetidir. Atatürk bu şeytanî siyaseti, ta 1920'de Müslüman dünyaya tanıtıyor; İngilizlerin siyasetinin ‘İslam'ı İslam'la yok etme siyaseti olduğunu ilan ediyor. Allah ile aldatma zulmünün en ağırları kadın ve kadın hakları konusunda işlenmektedir. Türkiye'de bugün kadın, özellikle örtünme meselesinin istismarı aracılığıyla, Allah ile aldatan zümrelerin temel sömürü aracı olarak öne çıkarılmaktadır. Türkiye'de sosyal devleti çöküşün eşiğine getiren sebeplerin başında Allah ile aldatanların yarattığı ‘sadaka kültürü ve bu kültürün yarattığı ‘sömürü merhametçiliği gelmektedir. AKP iktidarı bu yıkıcı sebebin saltanat dönemini temsil etmektedir. Allah ile aldatanlar, iane çadırlarıyla yetinecek bir toplum özlemektedirler. BOP'... tümünü göster


Değerlendirmeler

değerlendirme
10 puan

Bu kitap bir başyapıttır. Sahte dincilere vurulan gerçek Kur'an tokatıdır.

Profil Resmi
5 puan

çok beğendiğimi söyleyemem

Profil Resmi
10 puan

din maskeli zulme tanrının vuruşu...

10 puan

Yazarın bu kitabı din, kitap söylemleriyle halkı kandıran din tüccarlarının yani allah ile aldatanların maskesini tek tek düşürmektedir. Geçmişte , günümüzde ve gelecekte de bu tarz din simsarları olduğundan/olacağından bu kitap herkesin kütüphanesinde bulunması gereken bir kitaptır.

8 puan

Bir ilahiyat profesörü tarafından yazılmış olsa da aynı zamanda bir sosyoloji kitabı bence.


Baskı Bilgileri

398 sayfa


ISBN
9789756779484

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

sturkyilmaz
1 kişi

Okumuşlar

leylakce demet srplbzks Peloton fareliköyündelisi
68 kişi

Okumak İsteyenler

prog_obs0 heten mesberado hkayac hulyami
18 kişi

Takas Verenler

yldrmklc
1 kişi
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski